U ponedjeljak je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 13 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, no i dalje nije poznato je li riječ o nestaloj Marijani Seifert za kojom se traga već pola godine. Sada se oglasila njezina majka Gordana.

O Bože moj dragi, gdje je? Danas šest mjeseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge. Tko je kriv za tvoj nestanak?’, napisala je na Facebooku u opis kćerinih fotografija, piše Kurir.

Prije toga se oglasio Marijanin otac Ivo Kovačević koji je u kontaktu s policijom na zagrebačkim Krugama koja vodi slučaj i sa stanicom u Heinzelovoj.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/STR-5687 

‘Nikakvih novih saznanja nemamo. Sutra su nam obećali javiti je li to Marijana. Kad utvrde identitet. S obzirom da nas nisu tražili uzorak krvi moja je pretpostavka da to ipak nije. Rekli bi nam valjda i po odjeći... Iskreno, to supruzi i meni ne donosi olakšanje. Idući tjedan su Svi sveti i Dan mrtvih. Gdje da stavim svijeće i cvijeće za svoju Marijanu?’, uplakanim glasom je preksinoć rekao za Slobodnu Dalmaciju.

Spomenuti portal kontaktirao je i Marijaninog supruga Karla Seiferta da ga pita što misli o cijelom slučaju. Međutim, nije bio raspoložen za davanje izjava.

'Bez komentara sam za sve medije’, kratko je poručio.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Goran Stanzl/PIXSELL 

Marijanin otac idući tjedan planira otići u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice na Krugama jer nije zadovoljan istragom.

Ne kažem da policija ne radi svoj posao, ali pojavile su se mnoge kontradiktornosti. Kako oni znaju da je u Savi? Zašto je ne traže negdje drugdje?’, pita se Ivo Kovačević.