Kada je prije 10 dana u mjestu Dubrovčak u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, korisnici društvenih mreža počeli su komentirati kako se možda radi o nestaloj Marijani Seifert za kojom se traga više od pola godine.
Ipak, policija je krajem prošlog tjedna obavijestila njezine roditelje da nije u pitanju njihova kći.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/STR-5687 

Marijanin otac Ivo Kovačević, kao što je prošli tjedan najavio, stigao je iz Knina u Zagreb gdje će do daljnjeg mirno prosvjedovati kako bi saznao pravu istinu o nestanku svoje kćeri. Jučer ujutro parkirao je automobil ispred policijske postaje u kvartu Kruge koja vodi slučaj. S tog mjesta ne planira otići dok ne dobije barem dio odgovora.

Dao sam DNK, a oni su mi rekli da se istraga širi. Koliko sam shvatio više je neće tražiti samo u Savi. Malo mi je lakše da su to rekli i da drugačije pristupaju ovom slučaju’, rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Zbog tragedije koja je zadesila njegovu obitelj ne može oka sklopiti.

Jedan mi je policajac kazao da me u potpunosti razumije jer i on ima djecu. Ne želim skretati pozornost na sebe, da sam to htio doveo bih svojih 50-ak suboraca iz Domovinskog rata. Najvažnije mi je doznati pravu istinu, makar mi kćer bila mrtva, da znam što se dogodilo i da joj mogu odnijeti cvijeće na grob. Ja samo želim znat di je moje dite? Šta se s njom dogodilo?’, poručio je.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/Tomislav Miletić 

Šest mjeseci je prošlo, a nema ništa. Previše vremena je prošlo... Mrtvim roditeljima i sestri koja je poginula u prometnoj nesreći prije par dana sam na groblju rekao: Vi znate di je vaša kćer zakopana, a ja ne znam di je moja... Roditelj nikad ne gubi nadu i neću ni ja! Žena Gordana je još gore od mene. Uopće nije bila u stanju doći sa mnom, onda možete misliti kako joj je!’, zaključio je.