Početkom tjedna je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 13 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža počeli su tada komentirati kako se možda radi o nestaloj Marijani Seifert za kojom se traga već pola godine. Ipak, policija je jučer obavijestila njezine roditelje da nije u pitanju njihova kći.

Nazvali su nas i rekli da to nije Marijana. Da možemo kad budemo u Zagrebu dati krv radi moguće DNK analize zbog ovakvih situacija kad se pronađe neko tijelo za koje misle da bi mogla biti ona. Nije mi jasno zašto nam to prije nisu predložili?’, rekao je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Prošlo je šest mjeseci. Dugih šest mjeseci za moju suprugu Gordanu i mene. Ne spavamo, ne jedemo... Samo pokušavamo doznati što se dogodilo i gdje nam je kćer. Ne možete niti zamisliti kroz koju bol prolazimo. Jako nam je teško’, dodao je.

Idući tjedan ide u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice na zagrebačkim Krugama koja istražuje Marijanin nestanak jer nije zadovoljan načinom na koji provode istragu.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/Tomislav Miletić 

Oglasila se i Marijanina majka Gordana. ‘Ovo je šest mjeseci pregoleme tuge i boli. Tko je kriv za njezin nestanak? Molimo dragog Boga da nam da snage’, kratko je poručila.