Milan Popović i njegova supruga Bojana postali su roditelji djevojčice. Nakon tri sina - Aleksandra, Milana i Đorđa, postao je otac kćeri Sofije. Sophos na grčkom znači mudrost pa značenje imena se interpretira kao - mudra osoba, mudrica.

'Mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presretni, on ne krije oduševljenje što je dobio kćerku nakon tri sina', rekao je izvor za Republiku.

Milan Popović postao otac četvrti put
Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL 

No, tko je misteriozna Bojana? Ona je 23 godine mlađa od Milana, a u javnosti se ne pojavljuje. Zna se da je studirala marketing, a Milan detalje veze krije od javnosti.

'Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako biti hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno', rekao je jednom prilikom Popović.

Milan Popović očekuje s partnericom Bojanom njihovo treće zajedničko dijete
Robert Gašpert 

Zajedno imaju troje djece - dva sina i sad kćer.

Nedavno je u intervjuu za Story progovorio kratko o Aleksandru, sinu kojeg ima s našom pjevačicom Severinom. '

Volio bih da dijete živi kod mene, jer tu ima stabilno, veselo i sigurno okruženje puno ljubavi i razumijevanja. Mirnu obitelj u kojoj će odrastati sa svojom braćom i sestricom i mojom partnericom. Dok je dijete živjelo kod mene, iznimno je obrazovno i odgojno napredovalo. To se sada, naravno, promijenilo', rekao je.