Severinin obiteljski sukob već danima puni medijske stupce, a malotko od javnih osoba javno je iskazao podršku našoj pjevačici. Među rijetkima, pa gotovo i jedina bila je Hana Hadžiavdagić-Tabaković koja nije imala lijepih riječi za bivšeg joj supruga Igora Kojića, ali ni za bivšeg partnera Milana Popovića s kojim pjevačica ima sina Aleksandra.

Sada je za Story.hr još jednom javno pružila Severini podršku.

'Mislim da je generalno porazno da se javne osobe, svi koji imaju brojke na društvenim mrežama, ne bave malo više nekim socijalnim temama jer ovo što se Severini događa je socijalna tema, odnosno pitane njezinog djeteta. Ljubavni život je u ovoj priči u potpunosti nebitan. U pitanju je njezino dijete i prepucavanje koje se odvija već godinama. A da ne govorim da sam primijetila da njezine prijateljice nisu stale u obranu niti se itko od njih oglasio na društvenim mrežama. Ja sam netko tko je prisustvovao njihovoj svadbi i znam kako Igor gleda u nju - kao u televizor, kao u vanzemaljca i ne mogu vjerovati da se tako ponio. Da se ljudi okrenu tako. Ne mogu naći adekvatne riječi, toliko negativnu riječ da bih opisala tu osobu, a da ne budem prosta.

Hana je dugogodišnja Severinina prijateljica
privatna arhiva 

'Tu više nije stvar neprijateljstva, stvar je jednostavno hrabrosti. Ja sam vam Don Quijote današnjice. Ta moja konstantna borba protiv vjetrenjača - tu nema kraja. Ja sam sigurno jedina javna osoba, influencer, koji ima hrabrosti bilo što napisati na društvenoj mreži, pa i pod cijenu toga da izgubim klijenta, pratitelje. Nisam beskičmenjak. Ja sam netko tko ima svoje mišljenje, sigurno sam netko koga se zbog mojeg jezika mnogi boje. I neka me se boje, dulje će trajati. Bolje nego da me vole', kroz smijeh je rekla Hana.

Jedna je od rijetkih koja javno proziva kada je to potrebno.

'Ja govorim istinu. I ljudima kad se nešto ne sviđa što je napisano - ne sviđa im je zato što je to istina koja im pljusne u lice. Imam dovoljno godina da ništa više ne lupetam, govorim stvari kakve zaista jesu. Mama mi je uvijek govorila da sam ja za ovu okolinu previše iskrena i da to nisu zaslužili', dodala je.

Severina proživljava obiteljsku dramu
Instagram 

Ona je dugogodišnja prijateljica pjevačice, a za Igora ima posebnu poruku.

'Samo mogu reći da je Severina toliko jedna divna žena i drago mi je da sam njezina prijateljica. Žao mi je što se sve to događa. A njezina sestra - to je drugi par rukava. Ne znam što tu policija radi. Tko je tu dobio novce, tko je potplaćen, ako uopće netko i jest. Grozno mi je sve to što se događa. Svatko od nas ima putra na glavi, ja prva. Ni Severina nije Djevica Marija niti je netko tko previše priča o moralu, kao što ni ja ne pričam. Ali nitko nema pravo raditi ovakve stvari i na tako gnjusan način ponižavati jednu ženu. Proveo si tolike godine uz nju, bio si prisutan kad je proživljavala sve s djetetom i bivšim partnerom i onda se naslikavaš s njim', zaključila je Hana.

Više Severininih obiteljskih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Sonja Dvornik, Instagram Severina s obitelji