Hana Hadžiavdagić na Instagramu je prozvala Igora Kojića jer se sprijateljio s Milanom Popovićem te je stala u obranu domaće pjevačice Severine.

Podsjetimo, za njihovo prijateljstvo je Story saznao nakon Igorovog 35. rođendana na koji je Milan došao sa sinom Aleksandrom kojeg je dobio iz veze sa Severinom.

Milan Popović i Igor Kojić postali su bliski prijatelji
Instagram 

Javnost je to dočekala na nož te su odmah sve nazvali 'velikom izdajom'.

'Da vole Aleksandra manje bi ogovarali njegovu mamu', 'Dno dna od muškog roda', 'Tu se vidi da je naša Sevka moćna žena', 'Našla krpa zakrpu', 'To sve govori o karakteru ovih 'divnih' muškaraca! Takve su osobe u suštini jadne i prazne.. Žele joj zagorčati život... život ima planove i za njih... sve dođe na svoje', 'Karma će i njima biti gadna kad krene na njih', samo su neki od komentara.

Ipak, Igor i Milan žestoko se brane na društvenim mrežama od takvih komentara, a bivši Severinin suprug zabranio je komentiranje ispod fotografija.

S druge strane, Popović je objave stavio na javno, a tamo je objavio fotografiju automobila iz legendarnog filma 'Povratak u budućnost' pored koje se osvrnuo na glasine da je Igoru za rođendan poklonio upravo to!

'A8 od 500.000 eura koji sam poklonio Igoru! S njim Igor može letjeti u prošlost i raskrinkati ljigavog ES koji medijima plasira lažnu informaciju', poručio je Milan, no nije otkrivao na koga točno misli.

Igor Kojić objavio fotografiju s Milanom Popovićem
Instagram 

'Još ćemo mi čuti puno laži dok se cijela ova situacija ne riješi. Žao mi je što je jedna teška obiteljska priča postala tema za komentiranje i zabavljanje zlobnih ljudi. Zapravo jako tužno', poručila mu je jedna pratiteljica.

Osim što je zabranio komentiranje, Igor posljednjih dana i vrlo ažurno briše komentare drugih, ali i svoje.

Blokirao je i nju

Hana je napisala svoje mišljenje i javno prozvala Igora na Instagramu. On ju je nakon toga blokirao.

'Koliko žene mogu biti podle, toliko muškarci mogu biti jadni… boleština!', napisala je u prvoj objavi na Instagram priči.

'Najprije je živio od tate, pa Severine, a sad se dočepao Popovića. Kojiću, kakav si da sam nešto stvoriš u životu? Probaj, bebo. Kod nas se to zove nehljeb', nastavila je dalje.

'Blokiraj me, pi*kopaćeniče, koliko hoćeš, i dalje ću ti napisati gdje stignem pa i kad te vidim. Da ti nije Severine bilo, ne bi se znalo da si muško', zaključila je Hana.