Iako se to po njenom mladolikom izgledu ne bi moglo zaključiti, poduzetnica i supruga bivšeg nogometaša Darija Srne, Mirela Forić Srna proslavila je 40. rođendan.

Podsjetimo, Mirela i Dario Srna u braku su od 2010. godine, a upoznali su se preko prijatelja - bivših supružnika Ive Radić i Boška Balabana. Ubrzo nakon svog vjenčanja 2010. dobili su kćer Kasju, a 2015. rođen je sin Karlo.

Bračni par Srna rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama pa ni ovaj put Mirela nije isticala posebne fotografije sa suprugom, ali je ipak odlučila podijeliti mali djelić atmosfere s proslave svog rođendana.

Objavila je dva videa na kojima pokazuje ogromnu rođendansku tortu i pokazala kako puše u svjećice.

Proslava rođendana Mirele Forić
Instagram 

Još su neki od Mirelinih uzvanika podijelili fotografije i snimke na društvenim mrežama pa smo tako mogli vidjeti da su se među gostima na proslavi našli Iva Todorić, Andrea i Hrvoje Čermak, Izabel Kovačić i Aleksandra Prijović, snaha Lepe Brene.

’40 nikad nije izgledalo bolje s ljudima koje voliš’, poručila je slavljenica koja je svoju obljetnicu proslavila u elegantnoj dugoj crnoj haljini i tako još jednom potvrdila svoj status modne ikone.

Mirela Forić proslavila 40. rođendan
Instagram 

Rođendan joj je javno čestitala Iva Todorić uz nježnu poruku:

Dobrodošla u 4. (najdesetljeće). Nakupila s mudrosti za dalje da lakoćom ploviš. Uživaj u svakom danu jer brže nego ikad idu kad uđeš u 40’, poručila joj je uz zajedničku fotografiju na Instagramu.

Više fotografija Mirele Forić i Darija Srne pogledajte u galeriji: 

Story, Instagram (@mirelaforic) Mirela Forić Srna i Darijo Srna u braku su od 2010. godine i imaju sina i kćer