Severina već danima doživljava obiteljsku dramu koju je uzrokovala njezina sestra Marijana Popović. Zbog toga je u medije istupila i njezina majka Ana koja inače ne daje izjave.

'Poštovani, ja sama mama Severine. U sinoćnjem Dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate tko je on samo zato što je bio s mojom kćerkom, nitko za njega nije ni čuo prije toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira ju godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njezinom okruženju.

Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da si uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i što nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, posljednji puta kad sam vidjela tog čovjeka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami.

Severina i sin Aleksandar na odmoru na Maldivima
Instagram, Sonja Dvornik 

Nikada u životu nisam davala izjave do prije neki dan. Nisam tome vješta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije ozlijedila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu kći. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bježeći od majke došla u Zagreb živjeti kod tete.

Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci.

Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da radi budalu od mene i vrijeđa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mjesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grijehe nego što se slika po novinama', napisala je u pismu.

'Miješam se zato što...'

Zatim je Milan Popović odgovorio na medijski istup Severinine mame, Ane Vučković.

'Dajem sebi za pravo da komentiram navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković, već ju je napisao netko iz PR tima Severine Vučković, ali o tom PR timu ću drugom prilikom. 

Severina i njezina mama Ana su jako bliske
Instagram 

Ana Vučković ne bi mogla ni pročitati ovu izjavu, a kamoli je sastaviti. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje kćeri, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje kćeri i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralni stav, kao i svaka druga normalna majka.

Interesantno je da bi Ana Vučković mogla dati ovakvu izjavu poslije svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog majka-kćerka odnosa.

Činjenica je da je Marijana Vučković završila u bolnici, a da je Severina Vučković pobjegla s mjesta prijestupa.

Severina proživljava obiteljsku dramu
Instagram 

Istraga će naravno pokazati što se dogodilo i tko je koga napao. Pitate me zašto se ja miješam? Miješam se zato što je to najbliže okruženje u kojem odrasta naš sin.

To otuđujuće, agresivno, nestabilno, nezdravo okruženje iz kojeg na sve moguće načine pokušavam ga izvući i zaštititi', rekao je Milan, piše Index.

Više Severininih obiteljskih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Sonja Dvornik, Instagram Severina s obitelji