Supruga nogometne legendeDarija Srne, ekonomistica Mirela Forić Srna nedavno je na svom Instagramu objavila fotografiju iz Kijeva na kojoj vojnici na mostu leže na asfaltu s puškama. Naime, Mirela je s obitelji nekoliko godina živjela u glavnom gradu Ukrajine.

Mirela Forić Srna supruga je Darija Srne te se potresla situacija u Ukrajini
Instagram 

'Nekad sam svaki dan prelazila preko ovog mosta. U najgorim noćnim morama nisam mogla zamisliti da će ovako izgledati. Što nije u redu s ovim svijetom?', napisala je na Instagramu.

U trenutku kada je objavila spornu fotografiju njezin suprug Darijo Srna bio je u Ukrajini, a sada je u Mađarskoj, što je otkrio na Instagramu. 'Dragi prijatelji, dragi Hrvati, hvala vam svima na podršci. Ja sam u Mađarskoj. Hvala vam puno i molite se za Ukrajinu', rekao je u videu te napisao: 'Ukrajina, mi smo uz tebe, nikad nećeš biti sama', zaključio je.

Čime se bavi Mirela Forić Srna?

Mirela Forić Srna i Darijo Srna u braku su od 2010. godine i imaju sina i kćer
Instagram (@mirelaforic) 


U braku sa Srnom je od 2010. godine, a javnosti je poznata i kao izrazito uspješna poslovna žena. Svoj poslovni put započela je pokretanjem hrvatske verzije portala Buro, a nakon osam godina rada obznanila je kako se povlači i napušta uhodani tim.


Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog Buro-a, nakon uspješnih 8 godina kormilarenja nad projektom koji je po mom skromnom mišljenju itekako obilježio domaću lifestyle scenu odlučila sam se posvetiti novim poslovnim projektima', objasnila je Forić Srna te pokrenula svoj modni brend imena Pangaia s poslovnom partnericom Miroslavom Dumom.

Inače, spomenuti brend kreirao je kolekciju 'Capsule' koja je napravljena od 'zagađenog zraka' te sadrži odjeću i modne dodatke s logom za koji je korištena crna tinta koja se dobiva od toksičnih čestica. Takve čestice inače doprinose zagađenju i globalno zagrijavanju te ugrožavaju ljudsko zdravlje.

Brak Darija i Mirele

Mirela Forić Srna supruga je Darija Srne i zajedno imaju sina i kćer
Story 


Zanimljivost vezana za ovaj par je ta da su se upoznali preko prijatelja - bivših supružnika Ive i Boška Balabana. Ubrzo nakon svog vjenčanja 2010. dobili su kćer Kasju, a 2015. rođen je sin Karlo. Bračni par Srna rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no kada takva fotografija ugleda svjetlo dana, ne može proći nezapaženo.


Srna je bio dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije i ukrajinskog kluba Šahtara, a 2019. je objavio kraj svoje nogometne karijere. 'Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme', napisala je tada Mirela emotivnu posvetu Dariju na Instagramu.

Ostale fotografije Mirele Forić Srne pogledajte u galeriji. 

Story, Instagram (@mirelaforic) Mirela Forić Srna i Darijo Srna u braku su od 2010. godine i imaju sina i kćer