Ivo Kovačević, ostale nestale BB Marijane, komentirao je ponašanje svoje druge kćeri Maje Kovačević u kontroverznom showu 'Zadruga'.

Naime, Maja je došla u centar pozornosti zbog burnih okršaja u ovom popularnom reality showu, nakon što je bila intimna s dečkom Maje Marinković koja ga je zbog toga prebila.

'Nismo je tako odgojili! Ja to ne pratim i ne želim znati što ona tamo radi', rekao je Ivo te nastavio: 'Moja obitelj ima važnijih stvari. Šest mjeseci tragamo za drugom kćeri Marijanom, od koje nema ni traga ni glasa, a cijeli je slučaj vrlo čudan. Ovom prilikom ponovno apeliram na policiju da istraži Marijanin nestanak i ako netko nešto zna neka mi javi. Svaki detalj može biti važan', prenosi Kurir.

Redakcija portala Story nedavno je razgovarala s neutješnim Ivom ispred policijske postaje ispred koje je pokrenuo tihi prosvjed, a tada nam je otkrio brojne bolne detalje agonije koju njegova obitelj proživljava gotovo sedam mjeseci.

'Ako pitaš sto ljudi, svatko od njih će imati svoju teoriju. Da imam ikakvu osnovanu sumnju, prvo bih je rekao policiji. Nemam osnovane sumnje, nisam takav čovjek da sumnjam u nekog za nešto što ne znam. Dakle, osnovane sumnje nemam, a sumnje imam, a sve moje sumnje sam rekao gdje sam trebao reći - u policiji', rekao nam je tada pa nastavio.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/STR-5687 

'Poznavajući nju i njezin karakter, nije se ona ubila sama. Ili ju je nešto psihički dotuklo da bi to napravila, a da bi to sama napravila – ne. Netko je tu pomogao, barem psihički jer ne mora se ubiti čovjeka fizički, može i psihički. Tko, zašto, kako, ne znam. Vjerojatno će se kad-tad saznati, ali tko zna hoću li ja to dočekati. Da se netko ide ubiti, zar bi se sjetio skinuti torbicu? Nema nikakve logike po mom mišljenju.'

Još uvijek ima nade, kaže nesretni otac, kojemu je Marijanin suprug zabranio da vidi unuka.

Ivo Kovačević prosvjeduje ispred policijske postaje na zagrebačkim Krugama
story.hr 

'Navodno je izjavio da sam ja govorio ružno o mami od maloga, odnosno o svojoj kćeri. I zašto sam rekao da je bila pijana u noći nestanka. Pa nisam ja to rekao, već svi njezini prijatelji koji su bili s njom tu večer', otkrio nam je u nastavku.

‘Nisam mogao s njim stupiti u kontakt jer me blokirao, ne mogu s njim razgovarati. Bio sam u Centru za socijalnu skrb, rekli su mi da probam ili preko treće osobe koja s njim komunicira, a ako ne, onda jedino sudskim putem. Jer kad bi to bilo dijete koje ima 10 godina i može donekle samo odlučivati, to bi onda bila druga priča. Ali ovako je to dijete od nepune dvije godine, sad će 10. studenog napuniti dvije, ne mogu mu ni rođendan čestitati', tužno je zaključio Ivo.