Reality zvijezda Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert, nestale pobjednice regionalnog Big Brothera 2011., prošlog je tjedna gostovala u emisiji 'Narod pita' na Pink televizijji i rekla kako je njezina sestra Marijana ubijena. 

Maja Kovačević progovorila o nestanku njene sestre Marijane Seifert
Screenshot Kurir televizija 

'Moja sestra nije se ubila, nije se ubila. Nalazi se na stazi 9, dvojica su je vukla niz padinu 30 minuta, moram se prvo smiriti. Nakon rođendana na kojem se bila posvađala s dečkom kojeg je udarila i otišla, on je krenuo za njom, udario je nekim alatom u glavu, zvao je čovjeka i njih troje su se zaputili prema Sljemenu. Na Sljemenu su je dovršili, ubili su je i vukli niz padinu. Dokumenti su namješteni, čovjek koji je plaćen da je ubije ostavio je njene dokumente na mostu da bi izgledalo kao da se ubila', jedva je govorila Maja. Rekla je i kako bi za bilo koju drugu osobu jezero presušili te da joj treba pomoć u pronalasku sestre jer se Marijana nije ubila već je ubijena. 

Marijana Seifert i dalje nije pronađena
Pixsell/Goran Stanzl 

Sada je na Instagramu pokrenula live video i pratiteljima otkrila neke nove informacije oko sestrina slučaja

Marijana Seifert nestala je u travnju ove godine
Tomislav Miletic/PIXSELL 

'Nadam se da ću biti lijepo saslušana u policiji, našla sam odličnog odvjetnika, vjerujte mi dat ću zadnji euro da saznam istinu. Spremna sam na sve, mnogo ljudi me upozorava da se meni može nešto dogoditi, ali ako se dogodi bilo što onda vam je sve jasno. Imam moćnike koji mi žele pomoći, nadam se da će se ljudima podići svijest oko svega toga. Ne vjerujem da je više na Sljemenu, mnogo je vremena prošlo. Mogu se skloniti i namjestiti cipele, jakna, ali ne i ljudske kosti. Jedna je dovoljna da se sve sazna, mislim da je sve ovo bila zabluda za nas. Ako je budem išla tražiti, molim sve ljude da pomognu meni i mojoj obitelji da je nađemo...', govorila je Maja. Dodala je i kako to nisu sve informacije koje ima, ali da prvo želi otići na policiju reći sve što ima i zna. 

Marijana Seifert
Story arhiva 

'Ne želim biti bahata i bezobrazna, ali je li normalno da netko tko mijenja tri puta izjavu ne bude jedan od osumnjičenih? Ne znam da li je u meni problem... Još jedna stvar koju sam saznala, gospodin Karlo, njen suprug, tri dana nakon službenog priopćenja da je Marijana nestala, otvorio je Tinder i tražio djevojke na njemu. Također, imao je dadilju koja je čuvala djecu, kasnije se hvalila kako nas sve zna, a to nije istina. Ona se hvalila i da je on nju pipkao, odvratno... ', rekla je sestra nestale Marijane.

Marijana je nestala 27. travnja 2022., a nestanak je prijavio njezin suprug Karlo Seifert. Nije ostavila nikakvu poruku niti je dala naslutiti da će se udaljiti od kuće. Na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. 

Marijana Seifert nestala je u travnju 2022. godine
Story 

Prije nekoliko dana razgovarali smo s Nikolom Nemeševićem Nemešom, bivšim Marijaninim suprugom, koji nam je ispričao kako se nada da će pronaći Marijanu.

Marijana Seifert i Nikola Nemešević Nemeš zaljubili su se u Big Brotheru
Story arhiva 

Pobjednicu Big Brothera još nisu pronašli, više o njoj pogledajte u galeriji: 

Story arhiva, Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Seifert nestala je krajem travnja