Preminuo je otac Marijane Seifert, nestale pobjednice Big Brothera.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Ivo Kovačević preminuo je ovog četvrtka u šibenskoj bolnici u 64. godini.

On je prije nekoliko tjedana, navode, saznao da ima rak pluća koji je brzo uznapredovao.

‘Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da dozna što joj se dogodilo’, potvrdila je za Slobodnu njegova supruga Gordana Kovačević.

Ivin posljednji ispraćaj bit će idućeg tjedna na zagrebačkom krematoriju.

Marijana Seifert s ocem Ivom Kovačevićem
Tomislav Miletić/PIXSELL 

Podsjećamo, pobjednica regionalnog ‘Big Brothera’, Marijana Seifert, nestala je u travnju ove godine. Od tada joj se gubi svaki trag, a potraga do danas nije urodila plodom.

Ivo Kovačević je početkom studenoga stigao iz Knina u Zagreb kako bi mirno prosvjedovao ispred policijske postaje Kruge, a tom prilikom je o kćerinom nestanku razgovarao s našim novinarom

Preminuo je otac Marijane Seifert
Pixsell/STR-5687 

‘Nema nikakvih rezultata šest mjeseci. Nitko me ne zove dok ja ne zovem. A kad ja zovem, onda mi kažu: 'Istraga u tijeku'. Ako ne dođem, ne vidim i ne čujem što se radi, ne mogu mirno spavati niti funkcionirati, zato sam došao. Nije to prosvjed da se mi razumijemo. Da sam htio prosvjed, bilo bi 50 ljudi ovdje - dragovoljaca i invalida Domovinskog rata, kao što sam i ja. Ali nisam htio uvlačiti svoje prijatelje, to mi ne treba. Mene samo zanima što se radi, što se događa i dokle se došlo’, ispričao je tad ekskluzivno za Story.

Tom prilikom nam je otkrio i da njegova supruga Gordana nije imala snage doći s njim, ali je istaknuo da se nada da će mu kći pronaći živu.

‘Vjerujem, uvijek nada postoji. I sada vjerujem, a najmanje vjerujem da se sama ubila’, rekla je.