Massimo Savić iznenada je preminuo u 61. godini života. Vijest je šokirala cijelu regiju, a tužne vijesti potvrdile su njegova voljena supruga i kći na društvenim mrežama.

Massimo Savić je preminuo od
Marko Grubišić 

Komemoracija za iznenada preminulog glazbenika Massima Savića održava se u zagrebačkom HNK-u gdje su se od njega došle oprostiti brojne kolege i prijatelji. 

Pojavila se i voditeljica Tatjana Jurić, odjevena u crno odijelo, koja nije mogla sakriti tugu na svom licu.

Tatjana Jurić na komemoraciji Massima Savića
Robert Gašpert 

Tatjana je ostavila i posljednju emotivnu poruku u Knjizi žalosti koja se nalazila uz Massimovu fotografiju i bijele ruže.

Tatjana Jurić oprašta se od Massima u Knjizi žalosti
Robert Gašpert 

Tatjana Jurić u zagrebačkom HNK-u se oprostila od Massima
Robert Gašpert 

Massimov posljednji ispraćaj bit će u Zadru.

'Massimova je želja bila da bude kremiran. Kad njegova supruga Eni bude imala točne informacije javit će i sve oko sprovoda ćemo saznati naknadno. Komemoracija u HNK je dogovorena i sad se slažu svi detalji. Definitivno će biti njegovi najbliži, bend i prijatelji. Bit će, među brojnim glazbenicima, sigurno tamo Ivo Popeskić i Peggy Martinjak. Nastupit će samo instrumentalisti jer sve je zamišljeno da bude instrumentalno s obzirom na to da je Massimo bio 'the voice', tako da nećemo nikakav drugi glas koristiti', rekla je Lana Čulig iz Massimove izdavačke kuće za Jutarnji list.

U galeriji pogledajte tko je sve došao na komemoraciju Massima Savića u zagrebačkom HNK-u.

Robert Gašpert Komemoracija Massima Savića