Ivo Kovačević, otac nestale pobjednice 'Big Brothera' Marijane Seifert preminuo je ovog četvrtka u šibenskoj bolnici u 64. godini.

Kako je izvijestila Slobodna Dalmacija, on je prije nekoliko tjedana saznao da ima rak pluća koji je brzo uznapredovao. Njegova kći Maja je saznala tužnu vijest u u regionalnom showu 'Zadruga' u kojem se natječe za nagradu od 70.000 eura.

Ivo Kovačević prosvjeduje ispred policijske postaje na zagrebačkim Krugama
story.hr 

Nakon što su joj rekli da je njezin otac Ivo preminuo, Maja je sjela za stol i oko nje su se brzo okupili ostali natjecatelji kako bi joj pružili podršku.

'Ne znam, razbolio se naglo, ima tri tjedna. I sad je na rođendan umro. Rekli su da je dobio upalu pluća prije tri tjedna i trebao je biti u bolnici. I dva puta se srušio. I odveli ga za Šibenik i umro', rekla je kroz suze.

Otkrila je ostalim natjecateljima da se čula s majkom i sestrom. 

Inače, Ivinu smrt je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila njegova supruga Gordana Kovačević. 'Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da dozna što joj se dogodilo', ispričala je.

Njegov posljednji ispraćaj bit će idućeg tjedna na zagrebačkom krematoriju.

Podsjećamo, pobjednica regionalnog ‘Big Brothera’, Marijana Seifert, nestala je u travnju ove godine. Od tada joj se gubi svaki trag, a potraga do danas nije urodila plodom.

Ivo Kovačević je početkom studenoga stigao iz Knina u Zagreb kako bi mirno prosvjedovao ispred policijske postaje Kruge, a tom prilikom je o kćerinom nestanku razgovarao s našim novinarom.

‘Nema nikakvih rezultata šest mjeseci. Nitko me ne zove dok ja ne zovem. A kad ja zovem, onda mi kažu: 'Istraga u tijeku'. Ako ne dođem, ne vidim i ne čujem što se radi, ne mogu mirno spavati niti funkcionirati, zato sam došao. Nije to prosvjed da se mi razumijemo. Da sam htio prosvjed, bilo bi 50 ljudi ovdje - dragovoljaca i invalida Domovinskog rata, kao što sam i ja. Ali nisam htio uvlačiti svoje prijatelje, to mi ne treba. Mene samo zanima što se radi, što se događa i dokle se došlo’, ispričao je tad ekskluzivno za Story.

Maja Kovačević sestra je nestale Marijane Seifert
Youtube/Bar Srbija 

Tom prilikom nam je otkrio i da njegova supruga Gordana nije imala snage doći s njim, ali je istaknuo da se nada da će mu kći pronaći živu.

‘Vjerujem, uvijek nada postoji. I sada vjerujem, a najmanje vjerujem da se sama ubila’, rekla je.