Nekadašnja pobjednica Big Brothera Marijana Seifert u centar pozornosti javnosti se vratila nakon što je nestala krajem travnja prošle godine godine.

Iako je poduzeta policijska istraga, Marijani se nakon te kobne večeri izgubio svaki trag, a do sad smo dobili malo novih informacija.

Poznato je da su jutro nakon njenog nestanka pronađeni njeni dokumenti i mobitel, a iako se puno nagađa, njena obitelj ne diže ruke.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Ovih dana objavljene su poruke koje je Marijana slala majci Gordani Kovačević i prijateljici koja je htjela ostati anonimna. Iz njihova je dopisivanja vidljivo kako je Marijani suprug Karlo Seifert, navodno, prijetio.

'Doslovno mi je reka da može inscenirat da sam napravila neko sra.. i da me nema više. Samo se bojin da mi ne insceniraju nešto kako mi je prijetio. Osjećam se ugušeno i ucijenjeno, plače mi se. Bojin se na šta je još spreman. Ne virujen mu'.

'Provala sam bit mirna, samo me provocira. Moram nać posa, skupit pare, prodat stvari i spašavat živu glavu. Napisao mi je da san luda i da slobodno tražim rastavu jer ne može on sa mnom. Sa mnom??'',priznala je prijateljici dva mjeseca prije nestanka, prenosi Dnevnik.hr.

Karlo Seifert suprug je nestale Marijane Seifert
Facebook 

Majci Gordani Marijana je poslala poruku u kojoj je napisala da je suprug Karlo Seifert želi smjestiti u psihijatrijsku ustanovu.

‘Znaš da mi je reka da njegovi imaju veze da me doživotno strpa na Vrapče. Samo se želin smijat opet i bit sigurna pod ovim krovom', prenosi Slobodna Dalmacija.

Ovo nije prvi put da Marijanina obitelj spominje njenog trećeg supruga. Njena sestra Maja je ranije ovog mjeseca gostovala u emisiji 'Narod pita' na Pink televiziji i rekla kako je njezina sestra Marijana ubijena, a svoje sumnje u vezi Karla je spomenula u objavi na društvenim mrežama.

Maja Kovačević sestra je nestale Marijane Seifert
Youtube/Bar Srbija 

'Ne želim biti bahata i bezobrazna, ali je li normalno da netko tko mijenja tri puta izjavu ne bude jedan od osumnjičenih? Ne znam da li je u meni problem... Još jedna stvar koju sam saznala, gospodin Karlo, njen suprug, tri dana nakon službenog priopćenja da je Marijana nestala, otvorio je Tinder i tražio djevojke na njemu. Također, imao je dadilju koja je čuvala djecu, kasnije se hvalila kako nas sve zna, a to nije istina. Ona se hvalila i da je on nju pipkao, odvratno... ', rekla je sestra nestale Marijane.

Kad smo u studenom prošle godine razgovarali s Marijaninim ocem Ivom Kovačevićem, on nam je otkrio da s Karlom u tom trenutku već tri mjeseca nije u kontaktu.

‘Ne znam, nema razloga za to, barem ne s moje strane. Zadnji put sam ja njega zvao, sad bi on mene trebao zvati, mlađi je od mene. Vidjet ćemo se danas-sutra jer moram vidjeti unuka. Zvat ću ga danas da se nađemo da vidim dijete. Nemam ja ništa protiv njega. Da znam nešto, to bi bila druga priča’, rekao je tad za Story.hr.

Na pitanje smatra li da je Karlo umiješan u Marijanin nestanak, odgovorio je da ne zna.

U istom nam je intervjuu rekao da su Marijana i Karlo bili pred razvodom.

Marijanin otac Ivo Kovačević nije u kontaktu s njezinim mužem Karlom Seifertom
story.hr 

‘Oni su bili pred razvodom. Marijana je to krila od mene, ne od majke, ja sam to zadnji saznao. Ne zbog straha, nije se ona mene bojala, nego iz poštovanja, u smislu: 'Treći razvod, što će tata reći?'. Ja sam to prihvatio. Rekao sam joj: 'Ako ne valjaš ti, odmakni se, ako ne valja on - odmakni se opet ti'. Njihov brak je bio klimav od Nove godine’, rekao je tad.

Nekoliko dana kasnije nam je rekao da mu je Karlo zabranio da vidi Marijaninog i njegovog sina.

‘Nije mi dozvolio zet. Navodno je izjavio da sam ja govorio ružno o mami od maloga, odnosno o svojoj kćeri. I zašto sam rekao da je bila pijana u noći nestanka. Pa nisam ja to rekao, već svi njezini prijatelji koji su bili s njom tu večer’, rekao nam je tad Ivo.

Dodao je kako Karlo to nije rekao njemu, već Ivinoj kćeri - Marijaninoj sestri Sendi te njezinom suprugu. Pitali smo ga je li odgovorio Karlu na to.

‘Nisam mogao s njim stupiti u kontakt jer me blokirao, ne mogu s njim razgovarati’, objasnio je.

Više fotografija nestale Marijane pogledajte u galeriji: 

Story arhiva, Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Seifert nestala je krajem travnja