Jedno od imena koja se ovih dana najčešće spominju ono je plesača Matea Cvenića. Iako je Story još prije dva tjedna objavio da se između njega i glumice Tare Thaller rodila ljubav te da su započeli ljubavnu vezu, ona je tek sad odlučila domaćim medijima priznati da je to istina.

Zbog toga je interes javnost za Matea, koji je osvojio srce glumice koja je prije samo dva i pol mjeseca objavila da je njenom braku s kolegom Farisom Pinjom došao kraj, naglo porastao.

Fotografije intimnih druženja Tare i Matea pogledajte u galeriji:

Bojan Zibar, Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić

Mateo je u 'Plesu sa zvijezdama' plesao tri sezone, a osim Tare njegove partnerice bile su Nives Celzijus i Vlatka Pokos. Riječ je o višestrukom državnom prvaku u latino-američkim plesovima, dugogodišnjem reprezentativcu Hrvatske te finalistu brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Zanimljivo je pak da smo ga prvi put vidjeli na malim ekranima prije 11 godine, kad je zaplesao u 'Supertalentu'. Tada je imao samo 12 godina. Te 2009. godine Mateo je dogurao do polufinala sa svojom plesnom partnericom Ritom Tovilom.

'Bilo je to davno i jedva se sjećam, ali znam da nisam htio ići na to, imao sam veliku tremu zbog nastupa na televiziji. No, otišao sam na nagovor mame... Iza mojih leđa se dogovarala i partnerica... I tako, iz audicije u audiciju kako smo išli, postajalo mi je to u redu. Samo lijepa iskustva imam s tog snimanja', rekao je kasnije za Dnevnik.hr.

S tadašnjom plesnom partnericom ostao je u dobrim odnosima.

'Iskreno, danas se ne bih prijavio na takav show, jer mislim da nema potrebe. To je bila jedna stepenica kojom sam se htio dokazati, gdje sam htio pokazati Hrvatskoj da imam talent i da sam dobar u plesu, iako tada nisam bio toliko dobar u plesu', rekao je.

Tara se u njega zaljubila, no i Nives je za njega imala samo lijepe riječi.

'Dame i gospodo, vjerojatno ste se pitali tko je taj šarmantni, talentirani mladić, koji me bez milosti, višesatno preznojava u posljednje vrijeme... Upoznajte ga likom, a uskoro i djelom', predstavila ga je u svom stilu Nives obožavateljima na Instagramu.

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić prvi su ispali iz 'Plesa sa zvijezdama'
Instagram 

'Ovo je on i moj svijet se momentalno vrti oko njega, barem nekoliko sati dnevno...', nastavila je.

Vlatka Pokos i on ispali su iz showa prvi.

'Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao', rekla je tada Vlatka.