Početkom lipnja odjeknula je vijest da se domaća glumica Tara Thaller, razvodi od supruga i kolege Farisa Pinje nakon samo godinu i pol dana braka. Dva mjeseca kasnije isplivala je fotografija na kojoj se Tara i Mateo Cvenić nježno drže za ruke.

Nakon što je Story proteklog tjedna objavio šuškanja da se među glumicom i plesačem rodila ljubav, Tara i Mateo ne skrivaju svoju bliskost.

Tara Thaller čestitala rođendan Mateu Cveniću
Instagram 

Danas je njemu rođendan, a Tara mu je čestitala fotografijom na kojoj je u Mateovom zagrljaju.

'Sretan rođendan! Ostani tako poseban i svoj', poručila mu je.

S obzirom na to da joj je na fotografiji kosa dulja nego sada, očito je da je fotka nastala u vrijeme snimanja showa 'Ples sa zvijezdama'.

Zamolili smo Taru u telefonskom razgovoru da prokomentira fotografiju na kojoj se ona i Mateo drže za ruke, ali i odnos s plesnim partnerom zbog kojeg se - šuška se - razvela od supruga.

Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić

'Nemam komentara', samo je kratko rekla, a onda je izjavila da o razvodu i ljubavnom životu ne želi govoriti te da čvrsto stoji iza toga.

Ipak, nije negirala da su u pitanju njih dvoje iako su 'uhvaćeni' s leđa dok se oko njih šeće još nekoliko kupača.

Prošlog vikenda su bili zajedno u Dubrovniku. Zajedno su nastupili na manifestaciji Lazareti Dance Invasion, a ona je objavila niz Instagram Storyja sa svojim mentorom iz 'Plesa sa zvijezdama'.