Početkom lipnja ove godine domaću je javnost iznenadila vijest da se domaća glumica Tara Thaller, razvodi od supruga i kolege Farisa Pinje nakon samo godinu i pol dana braka.

Veoma brzo nakon, počelo se šuškati da je razlog razvoda bio Mateo Cvenić, Tarin mentor iz showa 'Ples sa zvijezdama'. Nama je u redakciju stigla fotografija na kojima se njih dvoje na moru drže za ruke, a kada smo je zvali za komentar, nije htjela ništa reći.

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

Nedavno mu je na Instagramu čestitala rođendan uz fotografiju na kojoj su pozirali zagrljeni. 'Sretan rođendan! Ostani tako poseban i svoj', napisala je.

Tara Thaller čestitala rođendan Mateu Cveniću
Instagram 

A iako izbjegavaju objavljivati zajedničke fotografije, svejedno ne mogu sakriti da vrijeme provode zajedno.

Naime, Tara je na svom Instagramu objavila fotografiju iz Senja na kojoj je pozirala na stijenama s morem i prekrasnim zalaskom sunca u pozadini. 'Omotana u zalasku sunca', napisala je Tara, dok je Mateo na svom Instagramu objavio fotografiju s jednake lokacije, s čak sličnim opisom.

'Svaki zalazak sunca donosi obećanje nove zore'.

Inače, Tara je o svom razvodu govorila za Story.hr.

'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke. Mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo, naravno, u prijateljskim odnosima.'

No njezine riječi samo nekoliko dana kasnije nije potvrdio i Faris koji je za emisiju 'IN magazin' izjavio da su u dobrim odnosima, ali da se baš i ne podržavaju jer je neprirodno u procesu razvoda jedno drugome biti konkretna podrška.

Više fotografija Tare Thaller i Matea Cvenića, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić