Kada pomislimo na ženu nogometaša najčešće zamišljamo manekenke i zgodne djevojke koje svojim izgledom plijene pozornost na tribinama. No, ovaj nogometaš ne uklapa se u tu statistiku te je zbog toga u posljednje vrijeme na meti kritičara.

Riječ je o Arsenalovom nogometašu Declanu Riceu koji je već godinama u sretnoj vezi s djevojkom Lauren Fryer, koja svojim fizičkim izgledom ne odgovara standardima 'tipične žene nogometaša'.

Declan Rice i Lauren Fryer.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Lauren je zbog nekoliko kila viška i lica koje nije uređeno estetskim zahvatima, postala je meta zlih komentatora na društvenim mrežama.

Nogometaš je stoga na nedavnoj konferenciji poručio hejterima da se bave svojim životima.

Declan Rice i Lauren Fryer.
Instagram 

'Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga', rekao je nogometaš.

Par je 2022. dobio svog prvog sina, a otkako je postala majka, nogometaš je rekao da mu se još više sviđa.

Na pitanje je li ikad čitao komentare i je li ikad pomislio na drugu, Declan je odgovorio: 'Moja žena je ljubav mog života i ne postoji nijedna druga za mene.'

Declan Rice i Lauren Fryer.
Instagram 

Inače, internetsko zlostavljanje Lauren je počelo na platformi X prošle godine, kada je anonimni račun napravio niz komentara o Fryerinom izgledu i implicirao da bi engleski reprezentativac mogao naći bolju. 

Zli komentari su itekako povrijedili njegovu suprugu, a rezultat svega bilo je i njezino brisanje svih fotografija s Instagrama.

Podsjetimo, Arsenalov vezni igrač i njegova djevojka upoznali su se u školi i počeli hodati kad su oboje imali 17 godina.