Nije ga ostavila kod kuće: Maja Šuput krenula je sa snimanjem 'Supertalenta', otkrila gdje je Bloom i tko ga čuva

Maja je podijelila dašak atmosfere sa seta.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a nedavno je otkrila i kako su krenule pripreme za snimanje nove sezone 'Supertalenta'.

'Počele su megapripreme za najdraži TV projekt Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine opet otići stepenicu više, pa očekujte neočekivano. Jedva čekam', napisala je Maja uz galeriju fotografija na Instagramu.

Instagram 

Ekipa je sada krenula sa snimanjem nove sezone, a Maja je podijelila dašak atmosfere sa seta. Pjevačica je u studio povela i svog sinčića Blooma koji je zdušno pratio sve što se zbiva iza kamere.

Dok je mama snimala, Blooma je čuvao stilist Marko Grubnić, njen nerazdvojni prijatelj i poslovni suradnik. Marko i Maja surađuju dugi niz godina, a upravo on joj je osmislio neke od najupečatljivijih modnih izdanja tijekom godina.

Instagram 

'Najbolje dadilje na setu', napisala je kratko Maja u opisu videa na kojem vidimo kako Marko drži Blooma u svom naručju.

Podsjetimo, Maja je već dugi niz godina članica žirija mnogima omiljenog showa 'Supertalent'. Uz nju, žiri ovog natjecanja čine još i Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

Više fotografija Majine obitelji pogledajte u galeriji: