Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a sada je otkrila i uzbudljive vijesti.

'Počele su megapripreme za najdraži TV projekt Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine opet otići stepenicu više, pa očekujte neočekivano. Jedva čekam', napisala je Maja uz galeriju fotografija na Instagramu.

Podsjetimo, Maja je već dugi niz godina članica žirija mnogima omiljenog showa 'Supertalent'. Uz nju, žiri ovog natjecanja čine još i Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

Osim zavidnih vještina natjecatelja, gledatelji Supertalenta budno bi pratili i Majine zanimljive modne kombinacije, koje za nju bira njen nerazdvojni prijatelj i poslovni suradnik, stilist Marko Grubnić. Marko i Maja surađuju dugi niz godina, a upravo on joj je osmislio neke od najupečatljivijih modnih izdanja tijekom godina.

62693579-leon-domnik-supertalent.jpg
Nova TV 

Inače, pobjednica prošle sezone Supertalenta je Chriztel Renae Aceveda. U finalu tog showa nastupilo je 12 kandidata koji su prošli kroz osam audicijskih i četiri polufinalne epizode.

Neke od haljina Maje Šuput pogledajte u galeriji:

Instagram Haljine Maje Šuput