Bliži se najglamurozniji celebrity događaj ove godine L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 6. lipnja. Ovom će se prilikom obilježiti deseta obljetnica dodjele nagrada ‘Story Hall of Fame’, kao i 21. rođendan magazina Story.

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a u međuvremenu smo se odlučili prisjetiti posebnih trenutaka koji su obilježili ranije Story Hall of Fame događaje.

Story HOF 2023
promo 

Prošle godine jedan od najzapaženijih parova na Story Hall of Fameubili su Maja Šuput i Nenad Tatarinov koji su stigli nasmijani i modno usklađeni kao uvijek.

Pjevačica je, kao uvijek, imala originalnu kreaciju za koju je zaslužan njezin dobar prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. Maja je odjenula bijelu haljinu s čipkastim volanima te je nosila rukavice do ramena.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov na Story Hall of Fameu 2022.
Story arhiva 

Uz tu kombinaciju je uskladila visoki rep. Maja je na crvenom tepihu pozirala sa suprugom Nenadom koji je odjenuo crne hlače, karirani sako i bijelu košulju.

Na partyju se Maja odlično provela, no na povratku su joj se dogodile čak dvije male nezgode. Puknuo joj je dio haljine, a čitave nisu ostale niti njezine cipele, što je pjevačica tad otkrila na svom Instagramu.

Maja Šuput na Story Hall of Fameu 2022.
Story arhiva 

‘Dakle, ja sam strgala haljinu, baš strgala ispred parkinga. Potrgala sam i ovo za cipele, a ne možemo izaći ni s parkinga', ispričala je Maja pratiteljima.

Maja Šuput poderala haljinu nakon Story Hall of Famea
Instagram 

‘Marko Grubnić na aparatima kad vidi ovo ujutro’, našalila se uz snimku.

Maja Šuput poderala haljinu nakon Story Hall of Famea
Instagram 

Inače, Maja, koja je kroz godine drastično i često mijenjala imidž, bila je čest gost na Story Hall of Fame partyjima, a kako je izgledala na ranijim eventima i koju ste njenu haljinu izabrali kao najbolju, možete pogledati ovdje.

Kako nam je bilo na Story Hall of Fameu 2022. prisjetite se u našoj galeriji: 

Story Story Hall of Fame 2022