Miroslav Škoro privukao je puno pozornosti na CMC-jevom partyju kad se pojavio u pratnji svoje kćeri Ivane.

Budući da pjevač i političar svoju obitelj rijetko pokazuje u javnosti, mnogi nisu znali ni kako Ivana Škoro izgleda.

Miroslav Škoro i Ivana Škoro na CMC partyju
Robert Gašpert 

Na partyju se plavokosa Ivana pojavila u plavoj haljini i jednostavnim štiklama, a pokraj slavnog se oca nije gurala u prvi plan.

Ivanu i njenog brata Matiju, Škoro je dobio u braku s Hrvaticom američkog porijekla Kim Ann Luzaich s kojom je u braku već gotovo 35 godina.

Matija je vrhunski svirač, kći Ivana je pred magisterijem na temu zaštite autorska prava u digitalnom dobu, Kim vodi našu izdavačku kuću, a Frida (pas) naganja mačke po dvorištu, to je njezina zabava. Mi smo jedna super ekipa i obitelj koja je u mnogo toga atipična', ispričao je Škoro u ranijem intervjuu za Story.

Miroslav Škoro i Kim Ann Škoro u braku su 34 godine
Goran Čižmešija 

S Matijom, koji je krenuo njegovim stopama i počeo se baviti glazbom, Miroslav Škoro je za vrijeme epidemije snimio i nekoliko zajedničkih svirki, a Matija je uglazbio očevu povratničku pjesmu ‘Izdajnici i heroji’ koju je, nakon duže pauze, objavio 2021. godine.

Sin je pokazao podršku za oca ne samo u njegovoj glazbenoj karijeri, već i u onoj političkoj.

‘On je za mene apsolutni pobjednik. Ima cijelu podršku naše obitelji, a što će biti, to samo Bog zna’, rekao je dok su se čekali rezultati predsjedničkih izbora 2019. godine.

‘Apsolutno sam ponosan na njega’, dodao je.

Miroslav Škoro i Kim Ann Škoro imaju sina Matiju i kći Ivanu
Igor Soban/PIXSELL 

Da i sam u Matiji vidi svog nasljednika potvrdio je Škoro kad je, nakon velikog koncerta u Lisinskom, najavio da razmišlja o kraju karijere.

‘Moj život se u zadnje dvije, tri godine dijeli u dvije faze. Prva faza je što ti je to trebalo, a druga faza je jesam ti ja rekao. Jedna i druga faza se može svesti na jedan zajednički nazivnik - bolje ti je, pjevaj. Ne želim odustati od svoje karijere, imam krasne glazbenike oko sebe i dužan sam to svojoj publici i svojim pjesmama. Ali ove godine ću navršiti 60 i nisam jedan od onih ljudi koji bi išli na neke velike turneje, radio neke velike stvari, to prepuštam svojim mlađim kolegama. Moje je da polako privodim karijeru kraju. Moj sin će dalje svirati i njegova klapa, a ja ću kao što pjesma kaže - dok život juri, ja ću lagano’, rekao je tad Miroslav Škoro za In Magazin.