'Ubit ću se, majke mi': Maja Šuput otkrila što joj smeta kod Martine Tomčić, a onda joj je ona vratila istom mjerom

'Ja sam ta koja pati', poručila je Martina.

Nova TV

Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a nedavno je otkrila i kako su krenule pripreme za snimanje nove sezone 'Supertalenta'.

'Počele su megapripreme za najdraži TV projekt Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine opet otići stepenicu više, pa očekujte neočekivano. Jedva čekam', napisala je Maja uz galeriju fotografija na Instagramu.

Ekipa je već krenula sa snimanjem novih epizoda, a Maja je danas podijelila video na kojem možemo vidjeti kako se vozi na set s kolegicom Martinom Tomčić. Na Martininom radiju svirala je klasična glazba, a Maja je u šali rekla: 'Moje jutro, ubit ću se'.

Nakon toga, Martina je objavila video na kojem Maja vozi auto i sluša pjesmu Časlava Ljubenovića, 'Ljiljanino kolo'.

Instagram 

'Neka se ona budi na moj treći program Hrvatske radio televizije, a zapravo sam ja ta koja pati', prokomentirala je Tomčić.

Podsjetimo, Maja i Martina su već dugi niz godina članice žirija mnogima omiljenog showa 'Supertalent'. Uz nju, žiri ovog natjecanja čine još i Davor Bilman, kao i Fabijan Pavao Medvešek.

Neke od Majinih hrabrih izdanja u Supertalentu pogledajte u galeriji: