Pjevačica Maja Šuput sa svojih nešto više od pola milijuna pratitelja rado dijeli detalje iz privatnog života, a danas je obilježila petu godišnjicu braka sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Objavila je njihovu fotografiju s vjenčanja i kratko napisala: ‘Prije pet godina’.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Instagram 

Nenad i Maja vjenčali su se 2019. godine u Istri, a o njihovoj spektakularnoj svadbi puno se pričalo i pisalo.

Maja, koja je poznata kao kraljica svadbi, na svojoj definitivno nije štedjela te je promijenila čak tri vjenčane haljine.

Prvu haljinu odjenula je u jutarnjim satima kada je na imanju u Balama organiziran prijem gostiju uz koktele i DJ-a. Nosila je tada elegantnu dugu haljinu prekrivenu perlicama i šljokicama.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Instagram 

Potom su se gosti i mladenci preselili u magično uređen šator u kojem je prevladavala crno-srebrna tema uz mnogo staklenih i kristalnih ukrasa i ijelog cvijeća. Kako bi mogla nesmetano plesati i zabavljati se s dragim gostima, mladenka se u jednom dijelu noći presvukla u treću haljinu.

Odluka je pala na kratku mini haljinu bogatih ukrasa, nalik haljinama koje kreira hrvatska dizajnerica Matija Vuica. Dobro raspoložena Maja zabavljala se do dugo u noć s novopečenim suprugom, kumom Lanom Gadžom Čermak te drugim dragim prijateljima i kolegama. Međutim, Maja nije odoljela da ne zapjeva na svojoj svadbi.

Posebni trenutak za Nenad i Maju bio je i rezanje svadbene torte, koja je kao i sve na vjenčanju bila posebna- imala je kolače u crnoj boji i crnu tortu na tri kata sa zlatnim ukrasima.

Iako je svoje vjenčanje htjela sakriti od očiju javnosti, njezini su uzvanici na društvenim mrežama dijelili djeliće atmosfere s ovog velebnog slavlja, pa su njezini pratitelji tako mogli vidjeti kako je ova svadbena zabava trajala do dugo u noć.

Cvijeće i ambijent svakog su gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Nije nedostajalo ni vatrometa, a romantičan prvi ples Maja i Nenad otplesali su pored luksuznog bazena.

Nakon što su prerezali tortu, Maja i Nenad gostima su podijelili personalizirane kolačiće, a tijekom dana gosti su dobivali i personalizirane kubanke, kao i osvježavajuća pića.

Kako su se Maja i Nenad mijenjali kroz godine, pogledajte u galeriji:

Josip Regović, Instagram Brak Maje Šuput i Nenada Tatarinova