Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a sada je otkrila i uzbudljive vijesti.

Njezin suprug Nenad Tatarinov nedavno je imao rođendan, a Maja je sada otkrila kako mu je za tu prigodu poklonila bicikl.

'Od sada se moji najdraži dečki voze zajedno! Odlučila sam se Nenada iznenaditi novim biciklom za rođendan. Bicikl je pun pogodak jer je top izbor za rekreaciju i zajedničke vikend vožnje pa će Bloom imati pratnju na svojim prvim vožnjama, a i Nenad će biti zgodniji nego ikada', napisala je Maja ispod objave.

Obitelj Tatarinov Nenadov je rođendan proslavila u Marbelli, a ovo putovanje zasigurno će pamtiti jer su na njemu proslavili čak tri događaja.

'U posljednjih par dana proslavili smo 5. godišnjicu braka, danas tatin rođendan i 3,2 mj otkako imamo najvećeg veseljaka s nama. U to ime...' napisala je Maja ispod objave.

Podsjetimo, Nenad je prošlogodišnji rođendan proslavio na Ibizi, a ove godine slavi u Marbelli, gradu u Južnoj Španjolskoj.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Tatarinov na izletu
Instagram 

'U pravilu rijetko pripremam fešte za rođendan. Najčešće ga obilježim u krugu obitelji, i to na nekom putovanju. I tada smo fokusirani na hranu, lijepe destinacije i hotel’, rekao nam je Nenad jednom prilikom.

Više fotografija obitelji Tatarinov, pogledajte u galeriji:

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov u Jet Caru