Pjevačica Maja Šuput je sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom otputovala u toplije krajeve, točnije u Španjolsku.

Obitelj Tatarinov trenutno uživa u Marbelli, a ovo putovanje zasigurno će pamtiti jer su na njemu proslavili čak tri događaja.

'U posljednjih par dana proslavili smo 5 godišnjicu braka, danas tatin rođendan i 3,2 mj otkako imamo najvećeg veseljaka s nama. U to ime...' napisala je Maja ispod objave.

Za ovu prigodu Maja je obukla bijeli sako, a kombinaciju je dodatno podignula hlačama i tenisicama luksuznog brenda Gucci. Meni Bloom na sebi je također imao bijelo odijelo te svijetlo plavu košuljicu i hlače.

Maja Šuput i Bloom.
Instagram 

Inače, Nenad Tatarinov danas slavi 41. rođendan. Odmah ujutro ga je dočekalo iznenađenje od sinčića Blooma i supruge Maje Šuput, koja je na svom Instagramu podijelila snimku rođendanskog iznenađenja.

Bloom poklon
Instagram 

Na snimci vidimo preslatkog dječaka kako nosi poklon tati, koji ushićeno viče: 'Wooow'. Imamo poklon', dobacio je Bloom dok je hodao prema svom ocu.

Podsjetimo, Nenad je prošlogodišnji rođendan proslavio na Ibizi, a ove godine slavi u Marbelli, gradu u Južnoj Španjolskoj. Obitelj Tatarinov onamo boravi već nekoliko dana, a tamo su proslavili i petu godišnjicu braka.

'U pravilu rijetko pripremam fešte za rođendan. Najčešće ga obilježim u krugu obitelji, i to na nekom putovanju. I tada smo fokusirani na hranu, lijepe destinacije i hotel’, rekao nam je Nenad jednom prilikom.

Više fotografija obitelji Tatarinov, pogledajte u galeriji:

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov u Jet Caru