Glumica i manekenka Madalina Ghenea (36) rođena je u Slatini u Rumunjskoj, a zovu je najljepšom ženom svijeta. Uspoređuju je sa Sophijom Loren, ali Rumunjka nije oduvijek izgledala ovako kako danas izgleda. 

Madalina je u svijet modelinga ušla s 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni. U filmu 'House of Gucci' utjelovila je Sophiju Loren, a iako je ljubovala s poznatim imenima kao što su Gerard Butler i Leonardo DiCaprio, veze nisu bili dugog vijeka. Na kraju joj je srce osvojio rumunjski milijarder Matei Stratan (37), s kojim je 2017. godina dobila kćer. 

Na društvenim mrežama pojavile su se mnoge fotografije na kojima se itekako vidi razlika prije i nakon zahvata. Mnogi se 'ljute' na nju i prigovaraju joj zašto je uopće išla na estetske korekcije. Na starijim fotografijama je izgledala kao druga osoba, povećavala je usne, popunila obraze, a šuška se kako je na razne 'popravke' išla kako bi što više nalikovala na spomenutu glumicu Sophiju. 

Nikad nije priznala da je bila na zahvatima, a nedavno su je kritizirali i kako u stvarnosti izgleda drukčije nego na svom profilu na Instagramu. Kada je prošle godine prošetala crvenim tepihom u Cannesu, slike koje su uslikali fotografi i one koje je ona objavila bile su drukčije.

'Peglala' bi bore na licu, podočnjake i sve što joj je smetalo. Jednom prilikom je otkrila kako je vrlo nesigurna oko kilograma jer joj se nakupljaju na bokovima i bedrima. 

Više fotografija slavne glumice pogledajte u galeriji: 

Instagram, Profimedia Madalina Ghenea