Festival zabavne i pop glazbe, 'Beogradsko proleće', održan je u Mts dvorani proteklog vikenda. Na njemu je trijumfirala naša pjevačica Vanna, koja je osvojila drugu nagradu publike.

'Presretna sam što je moja nova pjesma Razlog (iz inata) na Beogradskom proleću osvojila 2. nagradu publike koja me tako divno primila. Hvala vam od srca na reakcijama, pljesku nakon prvog refrena (koji nama izvođačima toliko toga govori), porukama i podršci. Vidimo se uskoro', poručila je 53-godišnja pjevačica na Instagramu.

Vanna je za tu prigodu odjenula crnu kratku haljinu na šljokice, a na nogama je imala srebrne sandale na visoku platformu. Kosu je zalizala u niski rep, a lice joj je krasio efektan make up i crveni ruž.

Inače, Vanna slovi za jednu od naših najljepših pjevačica, koja redovito dobiva komplimente na račun svog izgleda. Malo tko bi povjerovao da pjevačica ima 53 godine, a da izgleda jednako dobro u svim prilikama, potvrdila je i onda kada je objavila fotografiju bez trunke šminke.

Vanna bez šminke
Instagram 

Tada je zaradila brojne komplimente svojih pratitelja. 'Predivna si', 'Prava dama', 'Prekrasna si dama', 'Odlično izgledaš', bili su tek neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Više fotografija pogledajte u galeriji: 

Instagram, Bojan Zibar Vanna je već 30 godina dio domaće glazbene industrije