Glumac Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith početkom travnja proslavili su 30. godišnjicu ljubavi, a Keely je ovim povodom na svom Instagram profilu podijelila njihove zajedničke fotografije kroz godine.

'4.8.1994. bio je moj sretan dan. Kako sam mogala znati dok sam hodala iza ugla i u tvoj život da će se moja sudbina zauvijek promijeniti? Zahvaljujem svojim sretnim zvijezdama što sam imala hrabrosti predstaviti ti se i zauvijek sam zahvalna na povezanosti i obitelji koju dijelimo 3 desetljeća kasnije. Sretna 30. godišnjica! Vrijeme leti na krilima ljubavi', napisala je.

Inače, par se upoznao u jednom kafiću u Meksiku. Kako Brosnan često naglašava, upravo mu je Keely pomogla prebroditi bolno razdoblje nakon smrti supruge Cassandre te ga je izvukla iz depresije. Premda uživaju u ljubavi, obožavatelji su tijekom godina osuđivali Keely zbog viška kilograma.

Govorili su da nije dostojna bivšeg Jamesa Bonda, a njegovi prijatelji su svojevremeno nagovarali glumca da je ostavi ili da je pošalje na plastičnu operaciju i ostale estetske tretmane da postane 'savršena'. 

Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan
Instagram 

Ipak, Pierce je uvijek javno branio svoju suprugu, govoreći da mu nikad nije trebao supermodel nego prava žena s kojom će imati zdrav odnos s puno ljubavi i razumijevanja.

'Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima. Ona je za mene najljepša žena na svijetu', objasnio je jednom Pierce i oduševio žene diljem svijeta. 

Ipak, čini se da se Keely u posljednje vrijeme posvetila gubitku kilograma pa tako mnogi obožavatelji ističu njen nevjerojatan izgled na novim fotografijama te joj poručuju da se 'prepolovila'.

Keely Shaye Smith
Charlie Steffens/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Više fotografija poznatog para kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan vjenčali su se 2001. godine