Pierce Brosnan posljednjih je dana imao puno razloga za slavlje zbog voljene supruge.

Naime, bivša novinarka Keely Shaye proslavila je rođendan, a Pierce joj je zaželio sve najbolje i putem društvenim mreža.

'Sretan rođendan, draga moja. Puno te volim. Toliko godina ljubavi, života, rada i igre. Idemo dalje', poručio joj je pored fotografije s romantičnog odmora koja je iznenadila njegove obožavatelje.

Naime, legendarni agent 007 obično to čini fotografijama iz prošlosti, a mnogi su se pitali zašto. Zatim su krenule teorije kako je to zbog supruginih kilograma, pa stavlja samo stare fotografije na kojima je mlada i mršavija. Ipak, nitko se nije pitao da li to od njega traži možda sama supruga koja se tako osjeća ugodnije.

Kako god bilo, Pierce je više puta oštro branio izgled svoje supruge koji je godinama bio meta njegovih ljubomornih obožavateljica koje su komentirale kako je mogao 'bolje'.

Suprugu Piercea Brosnana, Keely Shaye Smith su posramljivali zbog izgleda
Profimedia 

'Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima. Ona je za mene najljepša žena na svijetu', objasnio je Pierce i oduševio žene diljem svijeta. Svojedobno je otkrio i da ne bi mogao biti sa svojom suprugom da je pokleknula plastičnoj kirurgiji i istaknuo je da joj je zaprijetio da će ju ostaviti ako se podvrgne nekom zahvatu.

Pierce Brosnan sa suprugom uživa u idiličnom braku
Profimedia 

'Prijatelji su joj nudili operacije kako bi smanjila svoju težinu. No ja snažno volim svaku oblinu na njezinom tijelu... Ona je najljepša žena na svijetu u mojim očima. Našao sam divnu suprugu u Keely Shaye. Da tražim opet, ne bi tako dobru našao mogao naći ni u milijun godina', ispričao je jednom prilikom glumac te raznježio izrečenim.

Podsjetimo, Brosnan je upoznao Keely tri godine nakon gubitka svoje prve supruge Cassandre Harris koja je preminula 1991. od karcinoma. Pierce i ona su bili u braku od 1980. te je on posvojio njezinog sina Christophera (49) i kćer Charlotte. Dobili su i sina Seana (38) koji se bavi glumom.

Pierce Brosnan izgubio je suprugu Cassandru Harris
Profimedia 

Brosnan i Shaye Smith su se sreli 1994. u kafiću u Meksiku, a pomogla mu je da prebrodi bolno razdoblje te ga izvukla iz depresije, kako je sam često govorio. Bila mu je i velika podrška kada je njegova kći Charlotte preminula 2013. u 42. godini od raka jajnika, baš kao i njezina majka Cassandra.

Unatoč hejterima u bespućima interneta koji o nikome nemaju ništa lijepo za reći, prekrasna Keely im puno više obožavatelja koji često ističu kako je oduvijek bila pravi primjer divne supruge i majke koja se nikada nije voljela previše isticati, no svom je voljenom suprugu uvijek bezuvjetna podrška.

Više fotografija para kroz godine pogledajte u galeriji.

Profimedia Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan zajedno su 28 godina i imaju dva sina