Legendarni glumac Pierce Brosnan (69) dobio je unuka prije nekoliko dana, a sretnom viješću pohvalio se sada na Instagramu objavivši fotografije bebe i tako otkrio ime mališana.

'Jaxxon Elijah Brosnan, rođen u 15:06 12.11.2022… Blagoslov tebi moj najdraži unuče, dobrodošao. Čestitam dragi moji Sean, Sanja i Marley. Mir s vama’, napisao je u opis objave.

Njegov sin Sean Brosnan oženio je Hrvaticu Sanju Banić, čiji su roditelji podrijetlom sa zadarskog područja, a Sanja je rođena u New Jerseyju. Za nju kažu da odlično govori hrvatski i da je, prije nego je postala producentica, radila kao manekenka, a potom i glumica. Danas se bavi produciranjem, ali i fitnessom i plesom. Sean i Sanja imaju i kćerkicu Marley May.

Što se tiče Piercea Brosnana, on i supruga Keely Shaye Smith u braku su od 2001. godine, ali njihov odnos mnogi ne odobravaju. Ne zato što je bilo međusobnog varanja ili vrijeđanja, zlostavljanja - već zato što ona ima 'viška kilograma'. Njihov odnos započeo je davne 1994. godine, a i dan danas su zaljubljeni do ušiju.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u braku su od 2001. godine
Profimedia 

Naime, mnogi misle da ona nije dostojna bivšeg 'Jamesa Bonda'. Bivši 'agent' istaknuo je mnogo puta da voli njezine obline, ali njegovi prijatelji su svojevremeno nagovarali glumca da je ostavi ili da je pošalje na plastičnu operaciju i ostale estetske tretmane kako bi postala 'savršena'. Na kraju je on ostavio njih.