Holivudski glumac Pierce Brosnan i u 70. godini glasi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a iza sebe ima uspješnu karijeru koja mu je donijela svjetsku slavu.

Mnogima najomiljeniji tajni agent svih vremena, sada je snimljen na ulicama Malibua tijekom kupovine, u kojoj mu se ovoga puta nije pridružila njegova voljena supruga Keely Shaye Smith.

Pierce Brosnan ima novi imidž.
Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su primijetili i kako glumac ima novi imidž, s nešto dužom sijedom kosom začešljanom unatrag.

Pierce Brosnan u shoppingu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovu prigodu, odabrao je skroz crnu kombinaciju košulje i traperica, u kojoj je izgledao bolje od nekih mlađih kolega.

Inače, Brosnan nerijetko pokazuje koliko je sretan svojim brakom i cjelokupnim životom. S novinarkom Keely je 29 godina u braku, a ne propušta joj na Instagramu čestitati svaku godišnjicu i rođendan.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u braku su od 2001. godine
Profimedia 

No, prije nego što ju je upoznao, izgubio je svoju prvu suprugu Cassandru Harris, koja je preminula 1991. od karcinoma.

Brosnan i Cassandra, bili su u braku od 1980. godine te je on posvojio njezinog sina Christophera i kćer Charlotte. Dobili su i sina Seana, koji se bavi glumom.

Pierce Brosnan i Cassandra Harris bili su u braku 11 godina
Profimedia 

Tri godine nakon Cassandrine smrti, 1994. Pierce je upozna Keely u kafiću u Meksiku i zaljubio se u nju te mu je upravo ona pomogla da prebrodi bolno razdoblje. Bila mu je i velika podrška kada je njegova kći Charlotte preminula 2013. od raka jajnika, baš kao i njezina majka Cassandra.

Brosnan za suprugu ima nadimak i naziva ju 'svojom djevojkom' dok priča o njoj te često dijeli obiteljske trenutke na svom Instagram profilu.

Više fotografija skladnog para, pogledajte u našoj galeriji:

Profimedia Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan vjenčali su se 2001. godine