Ima milijune obožavateljica diljem svijeta, a očito je da ih nije stekao samo na račun atraktivnog izgleda već i zbog kavalirskog ponašanja. Glumac Pierce Brosnan (70) se prema supruzi Keely Shaye Smith ponaša baš onako kako bi svaki muškarac trebao - drži je kao kap vode na dlanu.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u braku su od 2001. godine
Profimedia 

Kada su prohodali 1994., prije nego je utjelovio Jamesa Bonda, paparazzi su ih često znali uhvatiti kako se ne mogu odvojiti jedno od drugoga te se ljube u javnosti. Otvarao joj je vrata prilikom ulaska u automobil, a zlobnici su govorili kako će to brzo prestati. Nekima možda smeta što se to nije promijenilo ni gotovo 30 godina nakon

Keely Shaye Smith
Profimedia 

Keely je branio uvijek i pred svima, pogotovo kad je s godinama 'nabacila' nekoliko kilograma viška. Govorili su joj kako treba otići na estetsku operaciju, a on bi ih ušutkavao. 

Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan vjenčali su se 2001. godine
Profimedia 

'Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece', izjavio je glumac svojedobno. Da romansa među njima ne jenjava pokazao je ovih dana objavivši fotografiju povodom Keelynog 60. rođendana.

'60 ruža za moju smeđooku djevojku na njezin 60. rođendan. Zauvijek sam zahvalan i sretan što sam sjedio jednog ranog jutra na uglu u Cabo San Lucasu kada si se ti pojavila', napisao je irski glumac i ganuo mnoge. Na fotografiji je pozirao presretan sa svojom suprugom, koja je blistala u cvjetnoj haljini s prozirnim rukavima, a ispred njih je stajao veliki buket crvenih ruža.

Prva supruga Piercea Brosnana, Cassandra Harris preminula je od karcinoma jajnika
Profimedia 

Pierceu je Keely druga supruga, s kojom ima dvojicu sinova. Bez prve supruge Cassandra Harris ostao je 1991. kad je izgubila dugogodišnju borbu s karcinomom jajnika. 

Više o velikoj ljubavi Keely i Piercea pogledajte u našoj galeriji: 

Profimedia Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan vjenčali su se 2001. godine