Ovu subotu na Prvome programu Hrvatske televizije očekuje nas polufinalna emisija 'Zvijezde pjevaju', ali i neke promjene. Naime, po prvi put ikad u showu ispadaju dva para!

Prošlu su subotu natjecanje napustili Jelena Pajić i Vjeko Ključarić te se sada za finale bori pet parova izvodeći po dvije pjesme žanrova koje još nisu izveli.

Također, polufinalna emisija imat će i malu privremenu promjenu u sastavu žirija. Umjesto Danijele Martinović, poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet će Nikša Bratoš.

No, s tom promjenom ne mijenja se njihova uloga koja i dalje mora biti edukativna, objektivna, kritična ali i puna razumijevanja. 

Danijela Martinović više nije dio žirija 'Zvijezde pjevaju'
Story 

Inače, prethodna je epizoda showa poprilično razljutila gledatelje. Naime, show su napustili Jelena i Vjeko, a mnogi su komentirali kako to nije bilo fer.

Njih dvoje imali su jednak broj bodova kao Lejla i Bojan, ali su glasovi publike presudili.

Podsjetimo, ostalo je još pet parova, a oni su: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić, Ivana Mišerić i Alen Đuras.