Mladi glazbenik Dino Jelusić posljednjih godina izgradio je zavidnu inozemnu karijeru, a nedavno se okušao i u ulozi mentora u glazbenog showu 'The Voice'.

Internetom se sada ponovo širi snimka, kada je pjevač prije dvije godine komentirao svoj odonos s kolegicom i mentoricom iz showa, Vannom.

žiri voicea
HRT 

'Jesi li dobio kakvu povratnu informaciju od Vanne, jel joj se svidio cover?', bilo je jedno od pitanja koje su postavili slušatelji popularnog podcasta.

'Imam osjećaj da mene Vanna ne voli, sad mogu to napokon reći javno. Čuo sam od par ljudi da nije baš prevelik fan mene, kao osobe. Što mi je žao, jer sam ja veliki fan nje, kao pjevačice', priznao je Dino u intervjuu 2022. godine.

Pjevač je kasnije podijelio i 'neugodno iskustvo' koje je imao s Vannom prije nekoliko godina na nastupu na Dori. 

'Kada smo prije tri godine Mia Negovetić ona i ja bili gosti na Dori, rekla mi je: 'Čula sam da si pjevao 'Jedinu'. Ahh... okej je bilo.' I samo je otišla. Reko, hvala ti Vanna', kazao je pjevač.

Podsjetimo, pobjednik četvrte sezone showa 'The Voice' je Martin Kosovec, a povodom toga, na društvenim mrežama se oglasio i jedan od mentora showa, Dino Jelusić.

'Ova dvojica. Martin, čestitke na pobjedi, šta god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato (24K ofc). Voli te tvoj dementor. Jakove, u jedan dan naučiti i izvježbati pjesmu i onako je otpjevati...

To si mogao vrlo vjerojatno samo ti. Voli te tvoj mentor.Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobjediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno', napisao je Jelusić.

Inače, Martin je ranije bio u Dinovom timu, a kasnije mu je mentorica postala Vanna, uz čiju je pomoć i pobijedio. Baš zbog toga, mnogi su Dinovi pratitelji, poručili pjevaču da je napravio pogrešku.

Kako se Dino mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji: 

Dražen Kokorić, Ines Ljubetić, Dražen Kokorić Dino Jelusić kroz godine