Aira Marie Brown proslavila se kao šestomjesečna beba, kada je osvojila srca javnosti svojim velikim plavim očima, dugim trepavicama i plavim kovrčama. Svi su joj tepali kako neodoljivo podsjeća na lutku

Aira Marie Brown
Facebook/screnshot 

Ljepota joj je donijela popularnost preko noći pa je zarađivala kao zaštitno lice brojnih dječjih kampanja i reklama. Imala je četiri godine kada je počela šetati modnom pistom. Do osme godine snimila je četiri filma. Zvali su je najljepšom bebom na svijetu, a njezini roditelji su je često prijavljivali na dječja natjecanja u ljepoti. Aira Marie bi uvijek bila ili pobjednica ili među prvima na listi. 

Kako je rasla, tako je njezin izgled postajao 'običan'. I dalje je bila vrlo lijepa, ali ne toliko da je jako odskakala od većine druge djece. Zato je njezina majka počela svakodnevno šminkati kćer, stavljati joj perike i odjevati je u skupocjenu i glamuroznu odjeću. Javnost ju je kritizirala jer je opteretila malenu i ukrala joj djetinjstvo. 

undefined
Instagram 

S vremenom je njezina slava izblijedila i sada živi 'normalnim' životom. Danas ima 15 godina, trudi se ostati u modelingu. Mediji su govorili da je na vrhuncu slave zarađivala više od 10 milijuna dolara godišnje. Iako je još maloljetna, Aira želi biti glumica kada odraste. 

Kako se mijenjala 'najljepša beba na svijetu' pogledajte u galeriji: 

Instagram Do osme godine se mogla pohvaliti da je glumila u četiri filma, a danas ima milijune