Trenutačno ih gledamo u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a gledatelji njihove transformacije ne prestaju hvaliti. Riječ je o Antoniji Dori Pleško i Lucianu Plazibatu. Dvojac se poznaje od malih nogu, a tu informaciju rijetki znaju. 

Na fotografiji koja je nastala prije 13 godina, pozirali su zagrljeni.

Antonia Dora Pleško.
Instagram 

'Znamo da je riječ o borbi, ali mi danas tu borbu radimo na svoj način! Rekli smo već 10000x kroz show, ali koje su šanse da nas život ovako skupa spoji? Znamo se dugo i dosta tih godina smo proveli nerazdvojni. Zadnjih par godina smo bili na sto strana, ali nas je ovaj projekt odlučio ponovno spojiti. Prijatelji koji su se skupa kao mali igrali ovog showa su sad baš u istoj sezoni i uz sve to danas skupa nastupamo!', napisao je Luciano, a onda dodao:

Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat
Instagram 

'Slučajnost? Sve se događa s razlogom i život uvijek nađe način da se dogodi ono što treba. Nadam se da ćete kad budete gledali emisiju osjetiti koliko uživamo u ovome. Malo smo kenjkavi jer smo sretni, ali uvijek se veselite stvarima koje volite. Queen of Pop is coming!! …i da, matchali smo outfite. Ovo je nastup za nas i naše prijateljstvo'. 

Plazibat je u prošloj epizodi iskoristio joker i izazvao Antoniju da odmjere snage kao dvije Madonne. 

Više fotografija Antonije Dore pogledajte u galeriji: 

Instagram Antonia Dora Pleško