Nastup Antonije Dore Pleško u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' uklonjen je s YouTubea. Sad je mlada splitska pjevačica otkrila što se dogodilo.

'Dragi ljudi, primijetili ste kako je moj nastup bio skinut s YouTubea, kao i materijali s društvenih mreža. Zbog zahtjeva vlasnika branda čiji je logo zaštićen, bilo je potrebno zamutiti dio kostima koji je replika originalnog kostima. Hvala na podršci i idemo dalje', napisala je.

Nastup je u međuvremenu vraćen na YouTube.

Što je pisalo na majici pogledajte u nastavku:

Antonia Dora Pleško
Nova TV 

U prošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gljiva je Antoniji Dori Pleško dodijelila legendarnu Jelenu Rozgu.Budući da su obje dame pjevačice iz Splita nije bilo dvojbe da će Antonia Dora ovu imitaciju rasturiti, no čini se da očekivanja gledatelja ipak nije ispunila.

'Meni je zvučalo grozno, kao neka parodija', 'Jako loše, previše je pjevala kroz nos', 'Koliko se prenemagala očekivala sam ne znam što, ali ovo je njena najlošija transformacija do sada', 'Nimalo, ni glasom ni maskom', 'Jelena Rozga sa štipaljkom na nosu', 'Nije ju dobro skinula', 'Prenemaže se kroz nos', 'Uvijek imam daljinski da prebacim program', glasili su samo neki od komentara nezadovoljnih gledatelja koji su mladoj pjevačici najviše zamjerili pjevanje kroz nos.

antonia dora pleško
Instagram 

Međutim, žiri je njenim nastupom ipak bio zadovoljan.

'Mislim da je u glasu i u pokretu i u imitaciji da je napravila to što je trebala napraviti i da si ispunila zadatak', komentirao je Enis.

'Vježbala, ne vježbala, ja se apsolutno slažem sa kolegama iz prosudbene komisije, popularno nazvan žiri, da si bila fantastična', dodao je Goran na prijašnje komentare.

Instagram Antonia Dora Pleško