Nakon što je Charles Pearce posvetio svoju prvu objavu u dugo vremena istarskom mjestu Bale, gdje su on i Ella u danima braćne sreće kupili kuću, Ella Dvornik javila se iz te kuće.

'Upravo sam počistila cijelu kuću, pa ako bi se svi mogli iseliti, to bi bilo odlično', rekla je.

ella dvornik.jpg
Instagram 

U njenoj pozadini vide se zeleno-plave zavjese koje su se često viđale u pozadini Instagram Storyja koje je dijelila iz svog istarskog doma.

Prije toga podijelila je poruku: 'Ako se pitate kako spavaju oni što su vas zaje*ali, odgovor je: odlično. Spavaju, odmaraju i skupljaju snagu da vas zaje*u ponovno, ako im date šansu'.

Instagram Kuća Elle Dvornik

Nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella Dvornik razveli, Charles Pearce prorijedio je objave na društvenim mrežama. U jednom je trenutku influencerica otkrila da više ne može objavljivati fotografije njihovih kćeri,a moglo se primijetiti da i Charles više ne dijeli njihove fotografije.

Osim toga, on je obrisao sve fotografije na kojima su bila njihova djeca, a 'očistio' je i Instagram Storyje pa se čini kako će se oba roditelja pridržavati odredbe. 

Sad se oglasio na društvenim mrežama, a objavu je posvetio istarskom mjestu Bale, gdje su on i Ella u danima braćne sreće kupili kuću. Podijelio je snimku violončelista Stjepana Hausera koja prikazuje ljepote tog pitoresknog mjesta.

'Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja', napisao je Charles i tako otkrio da je i dalje vezan uz to mjesto.