Nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella Dvornik razveli, Charles Pearce prorijedio je objave na društvenim mrežama. U jednom je trenutku influencerica otkrila da više ne može objavljivati fotografije njihovih kćeri,a moglo se primijetiti da i Charles više ne dijeli njihove fotografije.

Osim toga, on je obrisao sve fotografije na kojima su bila njihova djeca, a 'očistio' je i Instagram Storyje pa se čini kako će se oba roditelja pridržavati odredbe. 

Kako se Charles Pearce mijenjao kroz godine
Instagram 

Sad se oglasio na društvenim mrežama, a objavu je posvetio istarskom mjestu Bale, gdje su on i Ella u danima braćne sreće kupili kuću. Podijelio je snimku violončelista Stjepana Hausera koja prikazuje ljepote tog pitoresknog mjesta.

'Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja', napisao je Charles i tako otkrio da je i dalje vezan uz to mjesto.

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', rekla je za Story u kolovozu prošle godine.

Podsjećamo, Charles i Ella zaručili su se u Japanu 2016. godine, a u studenom 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćer, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije.

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce s obitelji