'Jedno veliko putovanje je gotovo. Drugo, još veće upravo počinje!', napisao je putopisac i vlasnik prvog hrvatskog VR kina Davor Rostuhar na Facebooku pored fotografije na kojoj su non, supruga Anđela i njihovo drugo dijete.

Podsjetimo, Rostuhar je prije pola godine na društvenim mrežama otkrio da je sa svojom partnericom Anđelom posvojio malenu djevojčicu Reu, a potom je nekoliko mjeseci kasnije otkrio je još jednu uzbudljivu vijest.

Naime, nedugo nakon što su Davor i Anđela dobili su poziv od jednog ureda socijalne skrbi u kojem su im ponudili mogućnost da posvoje Reu, saznali su da očekuju svoje prvo biološko dijete.

'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama ljepu vijest - točnije dvije!! Anđela i ja postali smo roditelji!!! Posvojili smo jednu malu super bebu!! I čekamo još jednu!! Whaaaaaaaat!?!?!' započeo je svoju objavu poznati avanturist.

'Tri i pol godine pokušavali smo postati roditelji. Prolazili smo sve što treba da bi postali kandidati za posvajanje. I prošli smo pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo.

A kad te krene, sreća se lijepi na sreću! Vrlo brzo nakon što je test za trudnoću bio prvi put pozitivan – dobili smo i prvi poziv od jednog ureda socijalne skrbi u kojem su nam ponudili mogućnost da posvojimo jednu malu bebu!

Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelj, nismo mogli propustiti takvu priliku. Oduvijek smo htjeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete. I eto nam sad šanse da oboje riješimo odjednom!

I tako je nakon samo 12 dana svakodnevnog druženja s bebom i prilagodbe, ona došla kod nas - zauvijek! Rea Rostuhar! Već smo tri mjeseca roditelji, i sad kad smo se malo ufurali u to, mogu vam reć' da je super! Anđela je u šestom mjesecu trudnoće. Nije nimalo lako, ali je predivno. Uživamo u svakom trenu!', poručio je Davor na kraju objave.