Mlada splitska pjevačica Antonia Dora Pleško uskoro će se pojaviti u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a vijest o sudjelovanju u showu objavila je na poseban dan, rođendan njenog oca koji je preminuo u kolovozu 2020. godine.

'Mom tati bi danas bio 51. rođendan... Uvijek je govorio da mu je najveća želja da budem u TLZP-u jer je smatrao da mi je tu mjesto. Sigurno je sada sretan i emotivan i ima najljepši rođendanski poklon. Volim te najviše na svitu i I'm gonna make you so proud', napisala je splitska pjevačica.

Fotografiju s ocem pogledajte u galeriji:

Instagram Antonia Dora Pleško

Podsjetimo, Antonia se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima, a svoj je talent tada djevojčica nastavila pokazivati i u narednim godinama sudjelujući i u drugim televizijskim glazbenim natjecanjima.

Okušala se i kao voditeljica showa 'Zvijezde pjevaju', a gledatelji će je moći vidjeti iza kulisa s natjecateljima.

'Your social media babe za ovogodišnju sezonu emisije @zvijezdepjevaju_hrt. Ovog puta sam (koliko-toliko) iza objektiva i mogu vam reći da je jednako stresno. Svakako, sretna i zahvalna što imam priliku iz dana u dan smišljati i snimati content za društvene mreže, biti okružena super ekipom i ono najbitnije-dobro se zabaviti', napisala je Antonia Dora.

Inače, mlada Splićanka puno pažnje je privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.