Lancôme je 17. studenog u prostoru Eaterie u Zagrebu proslavio 10 godina kultne parfemske vode La Vie Est Belle. Ovu obljetnicu 2022. godine brend je obilježio i početkom novog razdoblja za Lancôme kao brend mirisa. S novom bočicom, od sad nadopunjivom, stigla je i nova poruka: 'Sreća je udaljena samo jedan korak. Sve što trebate učiniti je zakoračiti. Život kreiramo sami. Učinite ga prekrasnim'.

Na proslavi je bila i Antonia Dora Pleško. Pojavila se u ljubičastom satiniranom odijelu - sakou s pojasom kojim je istaknula struk i hlačama širokog kroja koje je uskladila sa srebrnim štiklama i srebrnom ogrlicom te srebrnim naušnicama. 

Antonia Dora Pleško
Storypress 

Podsjetimo, Antonia se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima, a svoj je talent tada djevojčica nastavila pokazivati i u narednim godinama sudjelujući i u drugim televizijskim glazbenim natjecanjima.

Lijepu i talentiranu Splićanku mnogi smatraju novom glazbenom nadom, a kako je sama priznala u 'Večernjem showu s Guilianom', želja joj je predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

'Vidim se na Eurosongu, to mi je san otkad sam bila mala. Obrađivala sam sve eurovizijske pjesme, čak i na izraelskom. Mogla sam već ići na Doru, ali želim raditi i pripremiti se da budem 100% spremna, kad dođem – pobijediti i otići predstavljati svoju zemlju.'

Antonia Dora je puno pažnje privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

'Na kraju' se događa na početku moje glazbene karijere koja će, nadam se, trajati jako dugo. U sam videospot uložili smo mnogo truda. Snimili smo još neke pjesme, a za ovu smo osjetili da je idealna kao najavni singl'', objasnila je Antonija tada za časopis Story.

O bivšem dečku s kojim je bila gotovo dvije godine mlada pjevačica nerado govori, ali poznato je da su ostali u korektnim odnosima.