Tjedan koji je iza nas obilježile su domaće modne revije u Klovićevim dvorima pod nazivom 'Atelier'.

Publika je uživala u dva dana mode i zabave, a događanje nisu propustila ni brojna poznata lica iz svijeta šoubiznisa. Među njima je i mlada pjevačica Antonia Dora Pleško koja je našem fotografu rado pozirala u raskošnoj crno-crvenoj haljini.

ANTONIA DORA PLEŠKO na modnoj reviji atelier
Zvonimir Ferina 

Riječ je o haljini poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoko, a mlada pjevačica oduševila je ljepotom i elegancijom.

Podsjetimo, Antonia se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima, a svoj je talent tada djevojčica nastavila pokazivati i u narednim godinama sudjelujući i u drugim televizijskim glazbenim natjecanjima.

Lijepu i talentiranu Splićanku mnogi smatraju novom glazbenom nadom, a kako je sama priznala u 'Večernjem showu s Guilianom', želja joj je predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

'Vidim se na Eurosongu, to mi je san otkad sam bila mala. Obrađivala sam sve eurovizijske pjesme, čak i na izraelskom. Mogla sam već ići na Doru, ali želim raditi i pripremiti se da budem 100% spremna, kad dođem – pobijediti i otići predstavljati svoju zemlju.'

Antonia Dora Pleško i Rando Stipišić bili su u vezi
Story 

Antonia Dora je puno pažnje privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

 'Na kraju' se događa na početku moje glazbene karijere koja će, nadam se, trajati jako dugo. U sam videospot uložili smo mnogo truda. Snimili smo još neke pjesme, a za ovu smo osjetili da je idealna kao najavni singl'', objasnila je Antonija tada za časopis Story.

O bivšem dečku s kojim je bila gotovo dvije godine mlada pjevačica nerado govori, ali poznato je da su ostali u korektnim odnosima.

Kako se Antonia Dora mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji.

Instagram Antonia Dora Pleško kroz godine