Splitska pjevačica Antonia Dora Pleško zablistala je na drugoj večeri modne platforme Atelier koja se održala na Zagrebačkom Velesajmu.

Osim Antonije Dore događaj su podržale i brojna poznata lica poput Jelene Glišić, Tihane Harapin Zalepugin, Borne Kotromanić, Ivane Delač,...

Mlada pjevačica nas je još jednom podsjetila kako više nije djevojčica kako smo je upoznali.

Antonia Dora Pleško
Davor Puklavec/Pixell 

Pozirala je u dugačkoj.bijeloj haljini sirena kroja sa srebrnim šljokicama i otvorenim leđima kojom je istaknula svoju vitku figuru.

Kosu je stilizirala u glamurozne valove, pa je cjelokupni look odao dojam pravog holivudskog izgleda s crvenog tepiha.

Podsjetimo, Antonia se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima, a svoj je talent tada djevojčica nastavila pokazivati i u narednim godinama sudjelujući i u drugim televizijskim glazbenim natjecanjima.

Antonia Dora je nedavno otkrila zanimljive novosti. Postala je voditeljica showa 'Zvijezde pjevaju', a gledatelji će je moći vidjeti iza kulisa s natjecateljima. 

I sama pjevačica pohvalila se novim poslovnim avanturama na svom Instagramu.

'Your social media babe za ovogodišnju sezonu emisije @zvijezdepjevaju_hrt. Ovog puta sam (koliko-toliko) iza objektiva i mogu vam reći da je jednako stresno. Svakako, sretna i zahvalna što imam priliku iz dana u dan smišljati i snimati content za društvene mreže, biti okružena super ekipom i ono najbitnije-dobro se zabaviti', napisala je Antonia Dora.

Inače, mlada Splićanka puno pažnje je privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

U galeriji pogledajte kako se Antonia Dora mijenjala kroz godine.

Instagram Antonia Dora Pleško kroz godine

Your social media babe za ovogodisnju sezonu emisije @zvijezdepjevaju_hrt ✨

Ovog puta sam (koliko-toliko) iza objektiva i mogu vam reci da je jednako stresno. Svakako, sretna i zahvalna sto imam priliku iz dana u dan smisljati i snimati content za drustvene mreze, biti okruzena super ekipom i ono najbitnije-dobro se zabaviti.

Zapratite nas na svim drustvenim mrezama i druzimo se svake suboteeeee!