Pjevačicu Antonia Dora Pleško trenutno gledamo u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem iz nedjelje u nedjelju oduševljava svojim transformacijama.

No, mnogi ne znaju da ova mlada Splićanka iza sebe ima dvije tragedije koje su obilježile njezin život. Naime, u ožujku 2020. preminuo joj je stric Srđan, a krajem kolovoza iste godine otac Damir. Antonia je svoju bol odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

'Jako boli i nikad neće prestati. Ja sam nažalost u godinu dana izgubila i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj. Kada sam sve suze isplakala, shvatila sam da su tu uz mene i primijetim da mi se jave kroz nešto baš onda kad mi je težak period (depresivne epizode) ili bitan period (nastupi, snimanja) i iskreno nema mi lipše stvari od toga. Sanjam o tome da ih mogu zagrliti bar na 10 sekundi ili zvrcnuti na mobitel. To je najgori dio', odgovorila je pjevačica pratitelju koji ju je priupitao kako se nosila s tužnim događajima.

Antonia Dora je sada na svom TikTok profilu objavila fotografiju svojih roditelja s vjenčanja i prisjetila se njihove ljubavi.

Antonia Dora Pleško.
TikTok 

Naime, riječ je o trendu u kojem djeca podijele fotografiju svojih roditelja i zatim sebe - kao ploda njihove ljubavi. Mnogi su u komentarima primijetili kako njezina majka neodoljivo podsjeća na francusku glumicu Marion Cotillard.

'Mama ista Marion Cotillard', pisali su joj ispod videa i složili se da jako sliči na lijepu majku.

'Zapravo ličim puno više na tatu kad se nasmijem', odgovorila im je Antonia Dora u komentarima.

Podsjetimo, Antonia Dora je puno pažnje privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila pjesmu 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

Antonia Dora Pleško i Rande Stipišić bili su u vezi
Story 

'Na kraju' se događa na početku moje glazbene karijere koja će, nadam se, trajati jako dugo. U sam videospot uložili smo mnogo truda. Snimili smo još neke pjesme, a za ovu smo osjetili da je idealna kao najavni singl', objasnila je Antonija tada za časopis Story.

O bivšem dečku s kojim je bila gotovo dvije godine mlada pjevačica nerado govori, ali poznato je da su ostali u korektnim odnosima.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Antonia Dora Pleško