Glazbenik Vlaho Arbulić sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovog puta pokazao je dijelić dnevnog boravka u stanu kojeg je uređivao s partnericom Tatjanom Dragović.

Vlaho stan
Instagram 

Vlaho i Tanja prije nekoliko godina su renovirali stan, a kad je riječ o uređenju odlučili su se za moderan stil, raskošni parket te namještaj u bijelim i sivim tonovima. Luksuzni stan u centru Zagreba uređen je tek ponekim zlatnim detaljem, cvijećem i biljkama.

Stanom također dominiraju prekrasne bijele štukature i zidne lajsne, kao i vratnice u istom stilu. Stan je prostran i svjetao, te zbog velikog broja raskošnih prozora, u idilični interijer dopire puno dnevne svjetlosti.

Poznati glazbenik već je ranije pokazao dio stana na društvenim mrežama pa smo tako mogli vidjeti njihov prostrani dnevni boravak s bijelim zidovima, sivim sagom i tamnim kaučem, kao i kupaonicu u kojoj također prevladava bijela boja.

Kupaonica je obložena bijelim mramornim pločama, a sastoji se od walk-in tuša usred kojeg se nalazi maštoviti prozorčić s cvijećem.

Više fotografija stana pogledajte u galeriji:

Instagram Stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović