Glazbenik Vlaho Arbulić sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovog puta pokazao je dijelić kuhinje u stanu kojeg je uređivao s partnericom Tatjanom Dragović.

Naime, Vlaho je podijelio snimku u kojoj pravi štrudlu od jabuka, no svu pozornost je ukrala njegova luksuzna kuhinja. Kako ona izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram Vlaho Arbulić pokazao je svoju modernu kuhinju.

Kuhinjom prevladava bijeli mramor, oko kojeg se nalaze bijeli i drveni kuhinjski ormarići. Tatjana i Vlaho svoja jela spravljaju na mramornom otoku, a cijeli proster opremljen je skupim kuhinjskim uređajima.

Pod se sastoji od kombinacije pločica i drvenog parketa, koji vizualno odvaja kuhinju od ostatka stana.

Vlaho Arbulić kuhinja.
Instagram 

Inače, Vlaho i Tanja prije nekoliko godina su renovirali stan, a kad je riječ o uređenju odlučili su se za moderan stil, raskošni parket te namještaj u bijelim i sivim tonovima.

Poznati glazbenik već je ranije pokazao dio stana na društvenim mrežama pa smo tako već mogli vidjeti njihov prostrani dnevni boravak s bijelim zidovima, sivim tepihom i tamnim kaučem, kao i kupaonicu u kojoj također prevladava bijela boja.

Inače, Vlaho je poznat kao veliki ljubitelj pravilne prehrane, a zdravim navikama pokušava podučiti i svoju kćer, koju je dobio u vezi s Tatjanom Dragović prije devet godina.

'Naravno da si kao roditelj dužan postaviti granice što se tiče nekog načina prehrane, međutim isto tako je evidentno da djeca ne provode samo vrijeme kući, oni su u školi sa prijateljima, na rođendanskim proslavama i tako dalje.

Vlaho Arbulic_RG (4).JPG
Instagram 

Veću štetu bi napravili da djecu zakidamo za te neke stvari baš jako strogo', kazao nam je Vlaho sredinom prošle godine.

Više fotografija Vlahinog i Tatjaninog stana, pogledajte u galeriji:

Instagram Stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović