Scenaristica i glumica Jelena Veljača pokazala je kako je uredila svoj stan u centru Zagreba, koji je kupila sa suprugom Vitom Turšićem. Renovacija stana je potrajala pa su se tek nedavno uselili u stan.

Sada je Jelena pokazala kako je uredila svoj dnevni boravak, koji izgleda vrlo prozračno i u koji dopire puno dnevnog svijetla.

Jelena Veljača stan
Instagram 

Jelena je nedavno objavila video iz kupaonice. Pokazala je kako je uredila tu prostoriju. Ima zlatnu slavinu i tuš. Ranije je otkrila da joj je jedan od najdražih mjesta u stanu balkon točno iznad jedne od najljepših ulica u gradu.

Jelena Veljača
Instagram 

'Slobodan dan usred tjedna proveden na jednom od tri balkona // ovaj pogled je vrijedio cijelog stresa oko selidbe', poručila je. Prije toga, pokazala je i kakve je pločice izabrala za kupaonicu te neobični pod od epoksi smole na jednom od balkona.

Trenutno najpoznatiji stan u državi onaj je u kojem živi Tatjana Dragović s partnerom Vlahom Arbulićem i kćerima Amber Marijom i Luce, a zbog kojeg je bivši tenisač tužio njihovu zajedničku kćer Amber.

Instagram Stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović

Najviše uzdaha mami dnevni boravak s trpezarijom. Riječ je o stanu u kojem su prije živjeli Tatjana i njezin prvi suprug Goran Ivanišević s djecom. Vlaho i Tanja prije nekoliko godina su renovirali stan, a kad je riječ o uređenju odlučili su se za moderan stil, raskošni parket te namještaj u bijelim i sivim tonovima. Za uređenje je bio zadužen dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja.

Stan se sastoji se od šest soba i ostalih prostorija u površini od 210 m2.

'Pozdravlja vas dotepenka koja živi u centru Zagreb', napisala je prije nekoliko godina glumica Ecija Ojdanić, koja dijelove svog stana ne pokazuje prečesto. Tako je dosad pokazala samo svoju kuhinju, dok je djelić dnevne sobe podijelila za Božić, jer je željela pokazati svoje božićno drvce.

Iako ranije nije bila pretjerano sklona objavljivanju svog zagrebačkog doma, nedavno je Nina Badrić objavila nekoliko fotografija iz kojih je vidljivo da je riječ o zaista ukusno uređenom prostoru.

Ninin izbor su neutralni tonovi pa u njenom stanu prevladava siva boja, a dašak boje donijele su tamnoplave fotelje.

Instagram Dom Nine Badrić

Omiljena glumica Bojana Gregorić Vejzović se na društvenim mrežama početkom ovog mjeseca pohvalila kako se uhvatila mnogima najomraženijeg kućanskog posla - usisavanja.

Objavila je tom prilikom video u kojem je pokazala kako usisava, a tad smo imali priliku vidjeti dio njenog dnevnog boravka.
U videu vidimo njezin prostrani dnevni boravak, koji je savršen spoj klasičnog i modernog stila. Bojana se odlučila za dugački šareni tepih, koji se proteže većinom boravka u kojem prevladavaju sivi i bež tonovi. Namještaj je također u neutralnim tonovima, osim jednog naslonjača tirkizne boje.

Inače, na snimci vidimo i velike lučne prozore koji dodatno osvjetljuju prostor boravka, a najveći dio stana dodatno je 'oživila' sobnom biljkom u središtu prostora.

Instagram Bojana Gregorić Vejzović pokazala dnevni boravak stana.